Nie wiem czy było, nie oglądam wszystkich kompilacji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Nie wiem czy było, nie oglądam wszystkich kompilacji
Sadistic- uczy i bawi.
Sadistic- uczy i bawi.
"The n-word", kurwa, zrobili z tego słowo tabu. Murzyn może go używać jako co drugie słowo, ale jak wypowie je biały to afera na pół świata.
@Cichy
Dokładnie, pewien ziomek kiedyś napisał:
"Mówisz, że sytuacja, kiedy biały powie 'nigga' to rasizm? Ja mówię, że rasizmem jest zabronienie komuś wypowiadania słowa ze względu na jego kolor skóry."
Dokładnie, pewien ziomek kiedyś napisał:
"Mówisz, że sytuacja, kiedy biały powie 'nigga' to rasizm? Ja mówię, że rasizmem jest zabronienie komuś wypowiadania słowa ze względu na jego kolor skóry."
Say my name.
What's your name ?
My name is HAINSENBERG
Da fuck what???
To było inaczej
-say my name.
-Haisenberg...
-You God damn right!
@JADoktor ani HAINSENBERG
@alexandrus ani Haisenberg...
TYLKO Heisenberg. Jeżeli już chcecie zabłysnąć znajomością najlepszego serialu jaki oglądałem to chociaż upewnijcie się czy dobrze to piszecie.
@alexandrus ani Haisenberg...
TYLKO Heisenberg. Jeżeli już chcecie zabłysnąć znajomością najlepszego serialu jaki oglądałem to chociaż upewnijcie się czy dobrze to piszecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów