18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
siwybis 2017-05-21, 22:01 151
Normalna sytuacja gdzie normalny człowiek ma broń i może obronić się przed bandytami, nie do pomyślenia w polactwie.
Zgłoś
mygyry 2017-05-21, 22:14 46
Szkoda, że ze czterech nie odjebał, skurwiałe bydło
Zgłoś
~Velture 2017-05-21, 22:25 12
@up
Ale jeden ładnie kuśtykał na końcu
Zgłoś
Protadeusz 2017-05-21, 22:26 6
Korwin byłby z niego dumny
Zgłoś
s................a 2017-05-21, 22:43
a polak płakał jak oglądał
Zgłoś
Ptoon 2017-05-21, 22:58 20
siwybis napisał/a:

Normalna sytuacja gdzie normalny człowiek ma broń i może obronić się przed bandytami, nie do pomyślenia w polactwie.

Co za światły pogląd, co za przenikliwość. Ja rozumiem, że nie stać cię na głębszą analizę wygłaszanych przez siebie poglądów "niepolaczku", ale powiedz mi proszę gdzie sytuacja w której dziesięciu zamaskowanych bandytów z maczetami napada na coś co wygląda jak rodzinny obiad jest "normalna"? W Niepolactwie? Czyli w wspaniałej krainie Niepolactwa gangsterskie porachunki są akceptowalną i zgodną z normami aktywnością Niepolaków? Każdy Niepolak też jest przygotowany codziennie na tę okoliczność i trzyma pod ręką broń, żeby jak gdyby nigdy nic strzelać do swoich normalnych współobywateli Niepolaków? Nic tylko brać przykład z Niepolaków.

Sam jestem zwolennikiem dostępu do broni, ale czasami jak widzę poziom argumentów innych zwolenników to zastanawiam się czy aby na pewno jest to dobry pomysł.
Zgłoś
Rydzu92 2017-05-21, 23:21 10
Pewnie gracze CSa. Myśleli, że pierwsza runda na kosy
Zgłoś
parolpl 2017-05-21, 23:42
To są ci kibice wisły kraków; bo nie widzę oznaczeń klubowych?
Zgłoś
KociBolec 2017-05-22, 0:46
Czarno białe żółtki.
Zgłoś
Hvsarz 2017-05-22, 2:10
To jakieś honorowe okrążenie po internecie?
Zgłoś
macioshow 2017-05-22, 19:47 1
Ptoon, Zgadzam się, to nie takie sytuacje chodzi w idei wolnego dostępu do broni... Gdy mowa o jakichś zorganizowanych grupach przestępczych, to nie ma rady, bo jak wrócą z pistoletami lub karabinami to się bohater na nic nie zda. Chodzi o sytuacje w sklepie gdzie jeden debil może terroryzować 20 ludzi, bo nikt nie rzuci się z pięściami na kogoś kto wymachuje bronią. Natomiast jak co 4 będzie miał broń w domu, a co 10 przy sobie to się dwa razy zastanowi, czy warto próbować szczęścia
Zgłoś
Savrin 2017-05-22, 19:48 2
siwybis napisał/a:

Ptoon napisał/a:

Co za światły pogląd, co za przenikliwość. Ja rozumiem, że nie stać cię na głębszą analizę wygłaszanych przez siebie poglądów "niepolaczku", ale powiedz mi proszę gdzie sytuacja w której dziesięciu zamaskowanych bandytów z maczetami napada na coś co wygląda jak rodzinny obiad jest "normalna"? W Niepolactwie? Czyli w wspaniałej krainie Niepolactwa gangsterskie porachunki są akceptowalną i zgodną z normami aktywnością Niepolaków? Każdy Niepolak też jest przygotowany codziennie na tę okoliczność i trzyma pod ręką broń, żeby jak gdyby nigdy nic strzelać do swoich normalnych współobywateli Niepolaków? Nic tylko brać przykład z Niepolaków.

Sam jestem zwolennikiem dostępu do broni, ale czasami jak widzę poziom argumentów innych zwolenników to zastanawiam się czy aby na pewno jest to dobry pomysł.

Pierdolicie tak ze sie sluchac nieda. A moze by tak pomyslec ? Jesli by bylo zezwolenie na bron to te typy by wpadly z ak47 a nie kosami. Jesli ja moge miec bron to przeciez bandyta tez no nie? A zanim bys tego gnata zdazyl wyjac lub znalesc to by cie z 3 razy zdazyli zajebac.
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2017-05-22, 20:59 3
@Savrin

a wiesz, że do posiadania broni trzeba m.in. zaświadczenie o niekaralności? Raczej nie zdarza się, żeby takie akcje robili zwykli obywatele pod wpływem emocji (bo rachunek był za duży).
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-05-22, 22:10 2
@up w brazyli to na straganach sprzedają, a w polsce inteligencja co powinna mieć ją, jej nie chce. A najbardziej pragną jej ci co najmniej jej potrzebują ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem