Negatyw na deskach
Negatyw na deskach
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kwintesencja boksu -wzajemny szacunek zawodników, gracja, walka, postępowanie zgodnie z zasadami i nakazami sędziego i jeszcze raz walka! Nie puszenie się amatorów na pseudo galach organizowanych przez ludzi znanych z niczego.
PIĘKNE
Można by pisać śmieszko-komentarze, ale trzeba przyznać że to jest piękne:
Kwintesencja boksu -wzajemny szacunek zawodników, gracja, walka, postępowanie zgodnie z zasadami i nakazami sędziego i jeszcze raz walka! Nie puszenie się amatorów na pseudo galach organizowanych przez ludzi znanych z niczego.
PIĘKNE
Ajtuj wyjaśnij w końcu HORSE GATE, a nie takie kocopoły pierdolisz.
kurwa znowu te pierdoły co to ma wspólnego do huja z kanałem ?
No ludzie sobie robią krzywdę ku uciesze sadystycznych widzów. Czego nie rozumiesz?
No ludzie sobie robią krzywdę ku uciesze sadystycznych widzów. Czego nie rozumiesz?
pff
co to za walka w rękawiczkach do zmeczanie materialu
- ani to walka na gołe łapy, fajnie byloby z piąchy
- ani maczety lub innego kija, zero zyciowej inwencji
- full legal zasady, zygac sie chce, wiec niczym cie nie zaskoczy
- kreca sie 2 malpy w boxie, lepsze napierdalanki na ulicy
- nie wiem co tu kogo kreci, bilety na to kupowac to smiech na sali, a bo musze kupic by poczuc sie facetem haha
Ajtuj wyjaśnij w końcu HORSE GATE, a nie takie kocopoły pierdolisz.
Chyba affair horse. Tylko gdzie jest Szpilka.
pff
co to za walka w rękawiczkach do zmeczanie materialu
- ani to walka na gołe łapy, fajnie byloby z piąchy
- ani maczety lub innego kija, zero zyciowej inwencji
- full legal zasady, zygac sie chce, wiec niczym cie nie zaskoczy
- kreca sie 2 malpy w boxie, lepsze napierdalanki na ulicy
- nie wiem co tu kogo kreci, bilety na to kupowac to smiech na sali, a bo musze kupic by poczuc sie facetem haha
Rękawice sprawiają że po 1 walczy się trudniej a po 2 jest więcej ofiar śmiertelnycych w boksie.
Przynajmniej jest to sport, ludzie się szanują. Jak tak chcesz ulicznych bitek to jedź do Berlina i podpal Koran gdzieś w centrum. Chętnie zobaczę filmik jak ci po głowie skaczą. A póki co musi mi wystarczyć szlachetna walka na pięści.
.
Rękawice sprawiają że po 1 walczy się trudniej a po 2 jest więcej ofiar śmiertelnycych w boksie.
Przynajmniej jest to sport, ludzie się szanują. Jak tak chcesz ulicznych bitek to jedź do Berlina i podpal Koran gdzieś w centrum. Chętnie zobaczę filmik jak ci po głowie skaczą. A póki co musi mi wystarczyć szlachetna walka na pięści.
taka szlachetna ze musza sie dobierac wagowo i grac wg zasad, rzeczywiscie to sie tutaj kurwa nadaje, pfffff
Gdyby ten białas walczył z Wilderem to sędzia dawno by przerwał pojedynek w takiej sytuacji...
To jest waga srednia...
taka szlachetna ze musza sie dobierac wagowo i grac wg zasad, rzeczywiscie to sie tutaj kurwa nadaje, pfffff
No tak bo ty to dobierasz sobie tylko lzejszych nie? Najlepiej tak z 20 kg. I na nich leczysz kompleksy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów