📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
maciek98 napisał/a:
11:05 "Nam by się przydał taki Hitler"
Dobrze powiedziała, im by się przydał, hop siup szybko do gazu i po problemie
Od kiedy to Judaizm jest "ugrupowaniem" przeciwnym Polakom (czy może nazistom, bo nie wiem co ten bardzo ambitny chłopaczek miał na myśli) ?
"szanuje adolfa hitlera". chciałbym coś więcej na ten temat napisać, ale jak to oglądałem, to ogrom głupoty tych ludzi tak mnie zasmucił, że zabrakło mi słów. Połowa z tych młodych ludzi w ogole nie wie o czym mówi, to nie są ich poglądy, ale poglądy innych ludzi, których uważają za autorytet. Pokażcie mi ich oceny w szkole (o ile do szkoły chodzą), co czytają i co robią- a nie ile piwa piją. Wiem, że to z '97, ale dzisiaj ten problem jest nadal
Wielcy nacjonaliści, którzy poprawnie po Polsku nie potrafią mówić...
8:28 to Peja byl studencikiem ? glos ten sam i nawet troche podobny pod tym przebrankiem
boli mnie ich głupota
e tam Honor i tak gral swietne kawalki.
Korzeń mądrości komuś objawion jest? A mądre plany jej kto zrozumiał?
Nie jestem naziolem, ale na pewno rasistą i się do tego przyznaję. Ale przez takich łbów jak na filmie rosną stereotypy. Noszę dr Martensy, bo są wygodne (ale tylko w zimie), a nie dlatego, że chce być jak oni, podobnie z moją łysą głową. Te pajace jak chcąc walczyć z innymi nacjami biorą się do tego od dupy strony. Nie trzeba tłuc żółtych, mahoniowych i innych, nie tędy droga...
POLSKA DLA POLAKÓW ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów