@ up up up
Kurwa maniek... ile masz lat, że wyjeżdżasz z Zeit Geist'em ? wydaje mi sie czasami ze JKM chyba ogladnal go i poszedl do polityki, przyznam, niektóre wstawki ma smieszne, ale jego nacjonalizm mnie poraża... Mam pytanie, czy z was ktoś czyta ksiazki do historii? Jeśli tak, to czy nie zauważacie, jakie ustroje prowadziły zawsze do wojen i nieporozumień? ustroje typowo prawicowe. Czy Narodowy socjalizm, czy monarchizm.
Kolejna kwestia - " patrzcie na zachód, jestesmy bilion lat za nimi" - pytanie: w czym?
bo chyba jedynie w technologiach, ale to zrozumiale skoro państwo miało zastój po drugiej wojnie światowej przez komunizm, miało zastój przed wojnami światowymi przez... ( uwaga werble ) ustrój prawicowy jakim było 300 lat głupoty szlacheckiej.
Jeśli chodzi o takie sprawy jak gospodarka ( podkreślam system gospodarczy a nie jej poziom) ekonomia, polityka zagraniczna ( no tu jest pare wyjątków) , to jesteśmy na tym samym poziomie co zachód a w niektorych przypadkach wychodzimy lepiej.
Mówicie, że politycy pierdola zawsze smuty, kłamią oszukują i nie wiedzą o czym tak naprawde mówią... Popatrzcie na was.. gadanie " JKM najlepszy , bo najlepszy " " Polska dla polaków bo to Polska" " na zachodzie jest tak fajnie a u nas nie" ... slyszycie czasami siebie... gadacie mniej więcej tak jak oni... na zasadzie "podam pare fajnych hasełek, pokrzycze coś co przykuje uwage, " większość sie na takie pierdolenie łapie, bo są za głupi, albo nie maja dostarczająco dużej wiedzy na temat by polemizować, a skoro nikt was nie zgasi, po mimo iż sie tu przekrzykujecie, tylko w ten sam sposób, dalej toczy sie czcza dyskusja. zaczyna sie robić błędne koło i robicie z sadistica kocioł w którym quasipolitolodzy pokazują kto ma większego penisa...
dlatego mała prośba... nie wrzucajcie tu kurwa więcej wstawek politycznych, tylko po to by nasycic tłumy głodnych wykrzyknięcia paru słówek. Mówicie, że polityki macie dośc - to jej nie uprawiajcie! bo to wlasnie tu robicie.
Dziekuje.