📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Where kobieta?
to wszystko? a opona gdzie :/
I co ruchali czy nie?
Przecież oni ją tylko przesłuchują? A poza tym chciałbym zauważyć, że to MURZYNKA! A takich mi nigdy nie szkoda!
Powinny być specjalne miejsca, do których można sobie pójść i wychłostać murzyna za pieniądze.
Powinny być specjalne miejsca, do których można sobie pójść i wychłostać murzyna za pieniądze.
A ja myslalem ze pb95 idzie w ruch.. a to woda utleniona ..co by poslady bakteri nie zlapaly
Gdyby nie zasłużyła, to by nie dostała. Myślałem, że na koniec ją podpalą, albo coś jej utną, a oni tylko umyli.
Może zasłużyła? Myślałem, że coś jej utną, albo podpalą, a oni umyli. Takie marne zakończenie.
Może zasłużyła? Myślałem, że coś jej utną, albo podpalą, a oni umyli. Takie marne zakończenie.
Lileniaa napisał/a:
Boże przykre nie mogę na to patrzeć
usuń konto wpierdol za kurestwo , tak powinno wyglądać wszedzie
Lileniaa napisał/a:
Lubię sadistica i nie jest za mocny , ale po to jest hard żeby tam wrzucać takie filmiki
No nie byłam i raczej tam nie wejdę to mi wystarczy co widzę na głównej
Dziecko ić stont.
Lileniaa napisał/a:
po prostu jest mi jej szkoda to coś dziwnego?
A jakbyś ją nakryła jak porcjuje zwłoki twoich dzieci, to też było by Ci jej szkoda? Czy wtedy jednak trochę mniej?
A może wtedy też byłaby zbyt lekka kara?
U nas ucho odcinali kiedyś, lali batem, wypalali znaki itp. co kraj to obyczaj. Sugeruję podchodzić czysto akademicko na sprawy, na które nie mamy wpływu i cieszyć się, że kraj w którym żyjemy ma nieco inną kulturę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów