📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Tak to jest, jak się próbuje zwierzęta ucywilizować i daje się im prąd oraz ogień. Choc z drugiej strony… dobrze się stało.
W tle słychać samicę orangutana, która ostrzega resztę stada wyjąc.
Najlepszy to typ, co na czworaka spierdalał, chyba najebany, ale zdążył się zabunkrować pod oponą.
Najlepszy to typ, co na czworaka spierdalał, chyba najebany, ale zdążył się zabunkrować pod oponą.
Kiedy te bambusy nauczą się nie kraść prondu ja mam sąsiada znaczy miałem Nigeryjczyk chłop jak szafa i jak zaczoł kraść prond jego młodsze dziecko się poraziło a on gołymi rękami chciał oderwać guwniaza od tyłu lodówki i jego też pierdolneło wyszło na to że syn przeżył i jest od pieću latach w śpiączce a ojciec umarł na tyłach lodówki
i niech mi ktoś powie że oni byliby w stanie stworzyć cywilizacje jaką stworzyli biali
KUBA-SKA napisał/a:
Kiedy te bambusy nauczą się nie kraść prondu ja mam sąsiada znaczy miałem Nigeryjczyk chłop jak szafa i jak zaczoł kraść prond jego młodsze dziecko się poraziło a on gołymi rękami chciał oderwać guwniaza od tyłu lodówki i jego też pierdolneło wyszło na to że syn przeżył i jest od pieću latach w śpiączce a ojciec umarł na tyłach lodówki
To na pewno była jego lodówka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów