Czyli nowinka z wypadu tuska do Nigerii w lepszej wersji I jak morda tuska się cieszy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przed chwilą ktoś mi to podrzucił i też to miałem wrzucić (byłby to mój pierwszy temat, ale jakże epicki) ale piwko masz bo rozpie...la system.
pawlikoutlaw napisał/a:
Heh no trochę się spóźniłeś... trzymaj źródełko które udostępniło może na przyszłość mnie uprzedzisz facebook.com/precz.z.komunaPrzed chwilą ktoś mi to podrzucił i też to miałem wrzucić (byłby to mój pierwszy temat, ale jakże epicki) ale piwko masz bo rozpie...la system.
moda na jebanie tuska
krzyh to ty gówno wiesz o Nigerii widzę, 120 mln mieszkańców, fakt, tam jest głód, ale to Afryka, jak na Afrykański kraj są bardzo bogaci i mają mnóstwo złóż. Śmiej się kurwa z murzynów w Afryce, a pojedź ty kiedyś to polskiego szpitala czy doczekaj się emerytury cwaniaku.
Pojechał do Nigerii , teraz już ma wyznaczoną granicę i może rujnować dalej kraj do momentu aż zrównamy się z poziomem Nigerii , wtedy zagraniczni sąsiedzi będą nas w końcu mogli nazwać white nyga .
Aż ciekaw jestem ile na aukcji będzie kosztował taki zdrowy silny fizycznie polski white nyga , oczywiście w ojro
Aż ciekaw jestem ile na aukcji będzie kosztował taki zdrowy silny fizycznie polski white nyga , oczywiście w ojro
@ up
8 ojro za godzinę przy taśmie na warzywach, ale słyszałem że gdzieś white nyga tyrają za funty.
8 ojro za godzinę przy taśmie na warzywach, ale słyszałem że gdzieś white nyga tyrają za funty.
S.W.A.T napisał/a:
@ up
Za funty to już taki dorodny polish white nyga z pierwszego sortu , jak pomidory w lidlu
A, że tak się spytam (całkiem poważnie) po chuj on tam pojechał? Nie chciał być podczas rocznicy Smoleńskiej w Polsce czy jak?
MichasQ napisał/a:
A, że tak się spytam (całkiem poważnie) po chuj on tam pojechał? Nie chciał być podczas rocznicy Smoleńskiej w Polsce czy jak?
Odpowiedź masz podaną wyżej .
Kurwa sie czepiacie.
Donald pojechal kupic troche dobrych murzynow.
W nigerii maja sporo tego i calkiem dorodne okazy.
Donald pojechal kupic troche dobrych murzynow.
W nigerii maja sporo tego i calkiem dorodne okazy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów