📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Brzuchem bardziej, nie twarzą, ale to na plus dla puszystych
Co jak co ale slow motion mnie rozwalił
Gdyby z ta masa wpadla w chate to od razu by juz chlopakom wyburzyla... ;]
dobrze ze dodali powtorki bo z poczatku nie widzialem co sie stalo
Gdzie asfalty tak biegną? Dostawa udek i arbuzów?
W Afryce mieszkali w chatkach z gówna słonia, a tutaj mają porządny dom i marudzą...
To jest radocha, zaryła, dźwignęli ją i dalej ma zaciesz
U are OK? hihihihi U are Ok? hihihihi
nie mam pytan ...
nie mam pytan ...
Parodia Extreme Makeover Homedition od Mad Tv.
Bohaterami są członkowie rodziny, w której jednemu facetowi gołębie wydłubały oczy i zamiast nich ma kulki melona, drugiemu po wypadku utkwiła w klacie kierownica, kobieta, która nie potrafi się uśmiechać oraz głowa na talerzyku
Bohaterami są członkowie rodziny, w której jednemu facetowi gołębie wydłubały oczy i zamiast nich ma kulki melona, drugiemu po wypadku utkwiła w klacie kierownica, kobieta, która nie potrafi się uśmiechać oraz głowa na talerzyku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów