📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za wpierdol czarnemu zawsze piwko.
hamburgery niech się w końcu nauczą kamerować
Zastanawiam się, kto mnie bardziej wkurwia. Murzyni czy te latynoskie brudy.
Ale wy jestecie smieszni ... hihihi czarny dostal wpierdol beka w chuj.. Nie czaje o co wam chodzi wgl z tymi czarnymi i co wam przeszkadzaj ... wow ktos rzucil ze czarni fuu i odrazu gimbaza lapie.. ciekawe czy w prawdziwym zyciu tez takie cwaniaki jestescie.. ja do czarnych nic nie mam .. tak samo mnie wkurwia cwaniak bialas jak i czarnuch .. i to zalezy od czlowieka nie od koloru skory. I kazdy kto jest jebanym rasista zasluguje na wpierdol i tyle. Jak czytam wasze posty to mnei kurwica bierze, jebie to ze sadistic i wgl.W internecie kazdy kozak smiejemy sie z czarnych i wgl, jestem ciekaw czy w oczy tez byscie sie ich asfaltami nazwali ,pierdola mnie wasze opinie o tym co napisalem tutaj. Kazdy kto pisze tutaj asfalt a w oczy tego niepowie jest poprostu internetowa pizda czyli przecietnym uzytkownikiem sadola.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów