📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pani nr23 całkiem ruchable.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
PanKukuruźnik82 say: kupeczki nie dupeczki, wielbicielki kaszanki...
A powinno być ...,wielbicielki krupnioka...takiego z egzotycznych krajów owoca.
A powinno być ...,wielbicielki krupnioka...takiego z egzotycznych krajów owoca.
spadły kuboty zapewne umrze
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
0;16 kultura murzyna przypadkiem dotkniesz jego i już buła na ryj
Myślałem że dupeczka flawless 23 mu napierdoli, po figurce i tyłeczku widać że coś jest ćwiczone
biali rycerze są dla mnie śmieciami , co frajer nie zrobi dla odrobiny atencji ze strony samicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów