Kompletnie nie mam pomysłu na jakąś sensowną nazwę tematu... Ale w każdym bądź razie mały murzyn zapomniał już do czego zęby służą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
@Gondone
Nazwy zwierząt pisze się z małej z tego co wiem
Nazwy zwierząt pisze się z małej z tego co wiem
dokładnie. michael jackson tez miał jakis tam talent, to go w amerykanie wybielili .
no wreszcie cos fajnego, a nie tej syfiasty robiony w you can sing czy cuś takeigo
AAAAAA To tam w Afryce teraz taką edukację mają ???
jakie zycie taki rap
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów