📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ma farta że małpy tego nie widziały bo by ją zdziesiątkowały.
Takich babek nam trzeba
Veni_Vidi napisał/a:
Myślą, że jak emerytka to już nic nie rozumie...
Myślę że dla niej to małpa, bamboo, asfalt itp. jak dla 90 % ludzi z tego portalu
white power zawsze i wszędzie.
Babcia swoje przeżyła ,swoje wie
SkoPio1 napisał/a:
Spróbuj opisać, jak to miałoby wyglądać.
taki ynteligient, a bez wyobraźni...
a stara kurwa pewnie by nastawiła starą pomarszczoną pizdę żeby ją zapiął wielkim chujem
psyhepl napisał/a:
Myślę że dla niej to małpa, bamboo, asfalt itp. jak dla 90 % ludzi z tego portalu
Prawda jest taka, że 90% ludzi widziało murzyna tylko na MTV, ale oczywiście nie są rasistami. Miałem okazję pracować z czarnymi i jak wielu ludzi powiem tylko, że rasizm to nie przyczyna lecz skutek, a większych rasistów od czarnych to daleko szukać.
Kto chce to może wierzyć w cywilizowanych naczelnych
John-Flopp napisał/a:
Ma farta że małpy tego nie widziały bo by ją zdziesiątkowały.
Nie można kogoś zdziesiątkować. Zdziesiątkować można armię pozbawiając ją dziesiątą część oddziałów. Jeżeli jednak chodziło ci o podzielenie na kawałki trzeba było użyć słowa "poćwiartować", bądź użyć sformułowania "rozerwać na kawałki".
Aaa, zapomniałem, że jestem na sadisticu. Chuju jeden.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów