18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Po upadku Związku Radzieckiego wielu ludzi uciekło z kraju - czy to w celach turystycznych lub biznesowych, wielu przybyło do Japonii.W ciągu zaledwie kilku lat liczba Rosjan mieszkających w pobliżu miast portowych na wybrzeżu wschodnim wzrosła stokrotnie. W związku z tym w 1993 w pobliżu miasta Niigata otworzono rosyjski park rozrywki. Kompleks posiadał wszystko,czego mógł potrzebować rosyjski biznesmen czy turysta , a więc : hotel, kościół, restauracje, muzea, a nawet cyrk ,w większości zgodne z rosyjską architekturą. Park znajduje się kilkanaście kilometrów od najbliższej stacji kolejowej,dlatego możliwy był tylko dojazd samochodami. Z powodów finansowych (budowy parku podjął się jakiś bank ) park nie został całkowicie dokończony i upadł. Obecnie znajduje się w prawie niezmienionym stanie , jedynie podpalono hotel (chuligani),oraz narosło trochę zieleni.

szukałem ,nie znalazłem, ale jak było to wyj*bać
Parę zdjęć ,nie wrzuce reszty w komentarzach,bo nie umiem :

lubimyczytac.pl/profil/235724/grzegorz-nikrandt
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
Zgłoś
vulthoom 2013-06-23, 21:46 2
Kurde oczyta ktoś cd key do tego windowsa 95?!
Zgłoś
speedi93 2013-06-23, 21:46
Dzięki za seriala do Win95 ;D
Zgłoś
Jabuszko 2013-06-23, 21:54
Klucz do Windowsa powiększać obrazek i spisywać RARYTAS!
Zgłoś
p................a 2013-06-23, 22:13
Ja bym te bilety zainkasował do kolekcji oraz oczywiście windowsa i mamuta.
Zgłoś
elda1987 2013-06-23, 23:08
widzę, że na mamuta wielu chetnych
Zgłoś
r................8 2013-06-23, 23:21
telewizor jest na handel
Zgłoś
defcon1 2013-06-23, 23:26 5
Kurwa pojechać tam, wysprzątać elegancko i zamieszkać z dala od tego rudego chuja.
Zgłoś
Honestus 2013-06-23, 23:27
wszystko by szło jak idzie
Zgłoś
Jungl3 2013-06-23, 23:29
Tutaj kolejna wycieczka - i ten koment ze koles nasikal na sofe vice.com/en_uk/read/mammoths-and-vandals-japans-failed-russian-utopia

Z kazdym dniem wzrasta liczba osob ktore moga pocalowac mnie w dupe...
Zgłoś
NiedźwiedźPustynny 2013-06-23, 23:34
Opuszczona a ładniejsza niż wiele Polskich miast
Zgłoś
Sativis 2013-06-23, 23:40
Niech tam ciapaci spierrdalaja
Zgłoś
buciah5n1 2013-06-24, 0:15
no kurwa jadę tam im tego Napoleona ze ściany zapierdolić
Ooo... Albo Win95 zajumam i sprzedam na Allegro jako antyk.

Przytulanie się jest jak publiczne posuwanie się w ciuchach.
Zgłoś
qtacz 2013-06-24, 0:30
jaa pierdole ciezaróweczka podjechaci myk wszystko elegancko opierdolic tyle fantów do sprzedania w lombardzie ze ja pierdole

:dzidzi:
Zgłoś
maxikingwhite 2013-06-24, 11:37
Q*wa ale bym nakradł
Zgłoś
Camel_06 2013-06-24, 11:39
czekam az mi sie skonczy instalowac aktualka do WoT'a, to sie przypierdole.

nie kosciol, tylko cerkiew, kurwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów