Wkurzył cię inny motocyklista? Niccolò Canepa prezentuje, jak pozbyć się leszcza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
''nikczemny'' '..' pure devil
Po takiej akcji powinien zostać dożywotnio zdyskwalifikowany, koniec kropka.
up
A twojej starej powinni zaszyć pochwę aby nie wydała na świat kolejnego debila z wodogłowiem.
A twojej starej powinni zaszyć pochwę aby nie wydała na świat kolejnego debila z wodogłowiem.
@maksymilian45
Zjebało cię? Wiesz co to jest tzw. fair play? Takie coś jak na filmie to zwykłe skurwysyństwo świadczące o braku honoru.
Zjebało cię? Wiesz co to jest tzw. fair play? Takie coś jak na filmie to zwykłe skurwysyństwo świadczące o braku honoru.
maksymilian jakie to zjebane imię jak maxi pepsi albo maxi pedałsi
TB303 napisał/a:
@maksymilian45
Nawet pomijając fair-play, gość mógł tam kurwa zginąć pod kołami innego motocykla, szkoda że takie spierdoliny jak maksymilian tego nie zrozumieją, myśląc "haha, ale go zrobił". Żałosne.
piwko za materiał, ale trzeba sobie powiedzieć jasno - frajerskie zachowanie i tyle w temacie.
Latam parę lat na motocyklu ale cały czas nie rozumie co on mu zrobił że tak się wyjebał . Czasem robimy sobie z kumplami psikusy jak wyłączanie zapłonu itp ale takiego cuda to jeszcze nie widziałem
up
To było jak w piłce nożnej- Canepa go ledwo dotknął, a ten za-symulował faul.
Muszę przeznać, ze nieźle mu wyszło, chyba musiał długo ćwiczyć
To było jak w piłce nożnej- Canepa go ledwo dotknął, a ten za-symulował faul.
Muszę przeznać, ze nieźle mu wyszło, chyba musiał długo ćwiczyć
mike83 napisał/a:
Latam parę lat na motocyklu ale cały czas nie rozumie co on mu zrobił że tak się wyjebał . Czasem robimy sobie z kumplami psikusy jak wyłączanie zapłonu itp ale takiego cuda to jeszcze nie widziałem
Kilka lat na motocyklu i nie wiesz co zrobił? Jebnął mu w klamkę od hamulca i tyle wystarczyło żeby się wyjebał.
Komara mial na kolanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów