📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
bez szału, baskeciarskie reklamy nike są dużo lepsze
Fejk, akcja z tego co widzę dzieje się w USA i na planie nie ma ani jednego grubasa?!?
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Tyle reklam w TV, że nie chciało mi się tracić półtorej minuty na kolejną w internecie..
Pamiętam, reklama z lat 90tych... ogólnie w tych czasach były znośne i nieinwazyjne
hehe mnie ten koleszka wygląda na kanara
Ludomir w latach 90 amerykanie jeszcze tak nie wyglądali
Ludomir w latach 90 amerykanie jeszcze tak nie wyglądali
Zajebista reklama, super pomysł i dobre wykonanie. Poza jednym faktem, że ten laczek nie może dogonić baby z torbami na szpilkach...
Czemu wszystkie reklamy nie mogą być takie
Gość jest leszczem bo nikogo nie może złapać,pewnie buty ma chujowe
ACTA cie dojebie. nie masz praw do uzywania ich filmików : O juz pewnie rozstawiają snajperów : O boje sie robic kupe ! bo nie mam na nią dokumentów ; /
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów