Tajniacko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Tajniacko
Siczek sportowy między kolejkami
Odrazu bym jej ruchanie proponował
nasiąkła jak gompka to sie jej ulao.
kurwa włosy w odpływie prysznicowym - zrozumiem...
pełno tych ich wacików koło kosza w łazience - zrozumiem...
tego, choćbym się najebał, nie zrozumiem...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
pełno tych ich wacików koło kosza w łazience - zrozumiem...
tego, choćbym się najebał, nie zrozumiem...
Lepiej tak niż w gacie chyba nie ?
I tak jest bardzo mało prawdopodobne, że w takiej pozycji nie obszczała sobie spodni.
zulspodsklepu1 napisał/a:
Odrazu bym jej ruchanie proponował
Nie dość że analfabeta to jeszcze stara stuleja. Nic dziwnego że nikt nie chcę takiego spermiarza.
Twójbug napisał/a:
Nie dość że analfabeta to jeszcze stara stuleja. Nic dziwnego że nikt nie chcę takiego spermiarza.
Nie obrażaj swojego taty i nie pomijaj swojej mamy za tą niełatwą decyzję. Dzięki temu jesteś Ty
Twójbug napisał/a:
CHCE, analfabeto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów