18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Według mnie jeden z najbardziej sadystycznych, fantazyjnych, dziwnych i inspirujących teledysków. Panów z NIN i ich muzyki chyba nikomu przedstawiać nie trzeba - aż dziwne ,że tu jeszcze nie zawitali.

'I want to fuck you like an animal!'

gwoli przypomnienia, NIN wraca na trasę koncertową
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
j................1 2013-03-21, 16:38
za NIN zawsze piwko
Zgłoś
azerbejdzanification 2013-03-21, 16:51
Zaraz sie zacznie jazgot, który gatunek jest lepszy i kto jest lepszy bo slucha NIN,a kto jest lepszy bo słucha dubstepu,a kto jest lepszy bo słucha turbanów z minaretu.
Zgłoś
Takeda 2013-03-21, 16:55
Ja słucham wszystkiego co jest dobre, bez względu na gatunek (no dobra, przyznaję że popowego gówna z eremefów i innych nie zdzierżę) i jakoś żyję. Da się?
Zgłoś
morderuk 2013-03-21, 17:42
"aż dziwne ,że tu jeszcze nie zawitali."

Bardzo kurwa dziwne zwazywszy na to, ze nie jest to forum muzyczne ani youtube.
Zgłoś
Dobrutro 2013-03-21, 17:46
Gówno. Krótko i treściwie.
Zgłoś
Wrbb 2013-03-21, 18:52 1
rafiki napisał/a:

@up

To idź sobie posłuchać justinka albo dubstepu tudzież innego "niegówna". Za NIN i Trenta zawsze piwko.

A do zestawu dorzuciłbym teledysk do "Sin", też ciekawy.

Czyli jak ktoś nie słucha NIN tzn. że słucha dubstepu albo Biebera? Widzę, że z logiką to u ciebie nie najlepiej.
Zgłoś
Architeuthis Dux 2013-03-21, 19:09
morderuk, może nie umiesz czytać, wrzuciłem ze względu na teledysk
Zgłoś
Shaint 2013-03-21, 20:08
Zryte berety w chuj, ćpuny jakieś albo szatany.
Zgłoś
sykes 2013-03-21, 20:18
Fajne, bardzo ciekawe, nie widziałem ich jeszcze. Tylko ta małpa dla mnie nie bardzo. Nie ze względów religijnych a raczej dlatego, że widać, że zwierzak cierpi
Zgłoś
H................C 2013-03-21, 21:28
czyli każdy komu nie pasuje to prymityw
Zgłoś
marian9316 2013-03-22, 0:17
Przesycone artyzmem
PS (gówno)
Zgłoś
B................l 2013-03-22, 1:02 4
Trent Reznor i w ogóle NIN to legenda. Genialny poławiacz dźwięków, który nie dosyć, że komponuje - wydał kilkadziesiąt albumów - to jeszcze produkuje (swoje i nie tylko), śpiewa, wypromował i pomógł masie artystów, poza tym klipy do swoich piosenek też sam wymyślił o ile też nie wyreżyserował. Pewnie nie jeden z was czy chciał czy nie, słyszał o zespole Marilyn Manson - chyba najbardziej znany przykład. Między innymi właśnie ten zespół i tego osobnika pokazał światu ten oto facet. Koleś nie dosyć że tworzy, to jeszcze zmienia poniekąd światek muzyczny, bo i bodajże jako pierwszy (a z pewnością osobistość muzyczna tego kalibru) wydał płytę z pominięciem wytwórni (czyt. wielkiego koncernu) i dzięki temu pchnął nieco to wszystko w stronę słuchacza. Można nie lubić jego muzyki - można nie lubić w ogóle industrialnego metalu czy rocka - ale szacunek dla niego i jego dokonań się należy się zawsze - jak psu buda. Amen.
Zgłoś
Vincent Vega 2013-03-22, 17:10
Mnie się tan kawałek bardziej podoba jako przerobiona ścieżka do napisów początkowych w kultowym filmie Finchera "Se7en":

Zgłoś
b69 2013-03-22, 21:25
Pinion:

I mój absolutny faworyt w kwestii porąbanych teledysków - Hapiness in Slavery do obejrzenia np. na vimeo
Kod:
vimeo.com/3556108
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem