Czego się nie zrobi dla popisania przed kumplami ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak to jest jak się siedzi po 8 h w boxie do tego napierdala kawę z wiadra to potem się dziwić ze tyle nieszczęść i wypadków, skumulowana energia musi mieć ujście, jak nie sobie to komuś/czemuś coś zrobił
gdyby spadło na niego i przebiłoby płuco, to dałbym piwo
Ej mam pytanie ma ktos konto na torrentach.org bo mnei zaraz chuj strzeli - Jak tak to prosze o kontakt na pw ( postawcie browara to mzoe ktos mi pomoze :F )
A odnosnie filmu- Moglo mu twarz szklem rozkurwic ]
A odnosnie filmu- Moglo mu twarz szklem rozkurwic ]
@han_nibal
1) O piwa na forum się nie prosi.
2) Kasy na maka nie było Ci żal, a 5 zł na konto w serwisie Ci żal?
3) W związku z powyższym będę sadystą i nie udostępnię Ci mojego konta na jebanych torrentach, chociaż je mam.
Filmik przeciętny. Zwykły debil jakich niestety wiele w dzisiejszych czasach. Ciężko to pomyśleć, że baniak ma się wyżej niż nogę? No chyba, że on z przewrotki chciał kopnąć -.-
Ładnie go jeszcze na końcu koleś zawstydził "That's not funny".
1) O piwa na forum się nie prosi.
2) Kasy na maka nie było Ci żal, a 5 zł na konto w serwisie Ci żal?
3) W związku z powyższym będę sadystą i nie udostępnię Ci mojego konta na jebanych torrentach, chociaż je mam.
Filmik przeciętny. Zwykły debil jakich niestety wiele w dzisiejszych czasach. Ciężko to pomyśleć, że baniak ma się wyżej niż nogę? No chyba, że on z przewrotki chciał kopnąć -.-
Ładnie go jeszcze na końcu koleś zawstydził "That's not funny".
@Nameless
1) O dostanie wpierdol na forum sie nie prosi
2)Konto mialem ale haslo zapomnialem
4) Zal dupe sciska ze ktos ma wiecej hajsu ?
5) W zwiazku z powyzszym - PIERDOL SIE
Edit:
Konto sobie wlasnie zalozylem- a skurwieli takich jak ty powinni wyciac w chuj. Zeby rodakowi jebanego torrenta zalowac ...
CHuj ci na imie !
1) O dostanie wpierdol na forum sie nie prosi
2)Konto mialem ale haslo zapomnialem
4) Zal dupe sciska ze ktos ma wiecej hajsu ?
5) W zwiazku z powyzszym - PIERDOL SIE
Edit:
Konto sobie wlasnie zalozylem- a skurwieli takich jak ty powinni wyciac w chuj. Zeby rodakowi jebanego torrenta zalowac ...
CHuj ci na imie !
Nameless dostanie wpierdol na forum!!! Będzie to moment równie epokowy, jak pierwszy demotywator w radiu! Nie mogę się doczekać!
Tak na serio: hanibal, wypierdalaj gimbusie ;>
co do filmiku: nie ma krwi, nic sobie nie połamał, więc słabo... ale przynajmniej krótki ;p
Tak na serio: hanibal, wypierdalaj gimbusie ;>
co do filmiku: nie ma krwi, nic sobie nie połamał, więc słabo... ale przynajmniej krótki ;p
@PastorofMuppets
NAstepny nolife co chce dostac +10 do postaci w tibi hahah
Pozdro buraku
P.s
Taki z ciebie sadysta a jak bys sie dowiedzial co twoja stara robi nocami to bys plakal jak mala dziewczynka
NAstepny nolife co chce dostac +10 do postaci w tibi hahah
Pozdro buraku
P.s
Cytat:
Taki z ciebie sadysta a jak bys sie dowiedzial co twoja stara robi nocami to bys plakal jak mala dziewczynka
Nie ma to jak zajebiście inteligentna obelga, cofająca do słodkich wspomnień kłótni z kolegami z podstawówki. To były czasy!
ps kup sobie nową klawiaturę, bo coś ci prawy alt nie działa.
ps kup sobie nową klawiaturę, bo coś ci prawy alt nie działa.
Niestety to "zagramaniczny" mac pro z proceorem i7 ktory nie posiada polskich znakow Tobie za to nie dziala mozg pozdro lamusie
P.s
Tak mialem kolegow w podstawowce i byly to bardzo mile czasy- czego ty nie mozesz powiedziec sadzac po twoich pedalskich tekstach stales pod sciana na dyskotekach a jedyny przyjaciel jakiego miales to pan wuefista ( nie ma jak to zostawanie po lekcjach w jego pokoju ) Wiec jak chcesz takiego "hardcoru" o jakim wspominales w postach wczesniej to wrzuc zdjecia z tych czasow- z checia skomentuje
P.s
Tak mialem kolegow w podstawowce i byly to bardzo mile czasy- czego ty nie mozesz powiedziec sadzac po twoich pedalskich tekstach stales pod sciana na dyskotekach a jedyny przyjaciel jakiego miales to pan wuefista ( nie ma jak to zostawanie po lekcjach w jego pokoju ) Wiec jak chcesz takiego "hardcoru" o jakim wspominales w postach wczesniej to wrzuc zdjecia z tych czasow- z checia skomentuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów