📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Tak mnie wkurwiłeś tym 'epickim', że aż odezwał się we mnie duch internetowego społka.. Do dzieła! synonim.compelo.com/zajebiscie.html
Garbatyx napisał/a:
Odpierdol się od Śląska. Może ty jesteś z wypizdowa zwanym walsiawka?
Hyhy lubie to wasze śląskie pieniactwo
a Ty niby skąd jesteś Bambo?
-------
Gif dla kolegi (pierwszy raz robilem )
brakuje podpisu "SOON"
a jeśli kogos interesuje calość filmu to proponuje poszukać pod nazwa "Polar Bear - Spy on the Ice"
Bambiś napisał/a:
Hyhy lubie to wasze śląskie pieniactwo
Bitch please ... marsz do słownika sprawdzić znaczenie słowa "pieniactwo".
@up up up...
też mi dowód kurwa
synonim.compelo.com/zajebiscie.html
jeszcze dwa odmienne zdania na temat epicko i będzie po zero
moje jest w trakcie rozpatrywania
też mi dowód kurwa
synonim.compelo.com/zajebiscie.html
jeszcze dwa odmienne zdania na temat epicko i będzie po zero
moje jest w trakcie rozpatrywania
kroplowa napisał/a:
Tak mnie wkurwiłeś tym 'epickim', że aż odezwał się we mnie duch internetowego społka.. Do dzieła! synonim.compelo.com/zajebiscie.html
Co to ma być ta strona? Większego syfu już dawno nie widziałam, zbiór najgorszych wybryków słowotwórstwa, zwłaszcza wśród gówniarzerii
Orissa napisał/a:
Co to ma być ta strona? Większego syfu już dawno nie widziałam, zbiór najgorszych wybryków słowotwórstwa, zwłaszcza wśród gówniarzerii
Masz 18lat (patrząc na to co jest napisane w profilu) więc o jakiej gówniarzerii mówisz?
@Garbatyx
Od 10-latków jarających się słabszymi przekleństwami po studentów mieszających swoje naukowe słówka ze slangiem gimbazy (jaki to był ból słuchać ich pierdolenia w drodze do szkoły...)
Masz 20 lat, jakieś 80% szans że jesteś z rocznika '92, nawet jak '91 to i tak nieduża różnica. Ja jestem z '93, tak mi się trafiło że urodziny mam pod koniec roku, niedługo stuknie 19 lat, więc jesteśmy mniej więcej w tym samym wieku. Będę nazywać innych gówniarzami, bo nawet nie potrafią normalnie użyć mowy (nie mówiąc już o piśmie), zachowują się jak małe dzieci cieszące się niestworzonymi słowami. Nie mieszkam w Polsce, z rodzimego języka rzadko korzystam już prawie od roku, a jednak potrafię go uszanować. Słowotwórstwo ma swoje granice, tak samo zapożyczenia. Do tego trzeba znać trochę słów z własnego języka, a nie małpować to co się zasłyszy w obcych językach. Krew mnie zalewa kiedy widzę jak wielu ludzi używa przeróżnych słów nie zastanawiając się nawet co dokładnie znaczą i skąd się wzięły
Od 10-latków jarających się słabszymi przekleństwami po studentów mieszających swoje naukowe słówka ze slangiem gimbazy (jaki to był ból słuchać ich pierdolenia w drodze do szkoły...)
Masz 20 lat, jakieś 80% szans że jesteś z rocznika '92, nawet jak '91 to i tak nieduża różnica. Ja jestem z '93, tak mi się trafiło że urodziny mam pod koniec roku, niedługo stuknie 19 lat, więc jesteśmy mniej więcej w tym samym wieku. Będę nazywać innych gówniarzami, bo nawet nie potrafią normalnie użyć mowy (nie mówiąc już o piśmie), zachowują się jak małe dzieci cieszące się niestworzonymi słowami. Nie mieszkam w Polsce, z rodzimego języka rzadko korzystam już prawie od roku, a jednak potrafię go uszanować. Słowotwórstwo ma swoje granice, tak samo zapożyczenia. Do tego trzeba znać trochę słów z własnego języka, a nie małpować to co się zasłyszy w obcych językach. Krew mnie zalewa kiedy widzę jak wielu ludzi używa przeróżnych słów nie zastanawiając się nawet co dokładnie znaczą i skąd się wzięły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów