18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
kroplowa 2012-10-09, 20:51
Tak mnie wkurwiłeś tym 'epickim', że aż odezwał się we mnie duch internetowego społka.. Do dzieła! synonim.compelo.com/zajebiscie.html
Zgłoś
Keepo 2012-10-09, 20:52
Weź ktoś zrób gifa z tej sytuacji z 2:13, proszę !

Zgłoś
Sobut16 2012-10-09, 20:55
spawacz głebinowy konstrukcji drewnianych, najlepszy moment 2:14
Zgłoś
~Bambi~ 2012-10-09, 21:44
Garbatyx napisał/a:

Odpierdol się od Śląska. Może ty jesteś z wypizdowa zwanym walsiawka?

Hyhy lubie to wasze śląskie pieniactwo

Emerytowany saren
Zgłoś
kesnall 2012-10-09, 21:46 2
Bambiś napisał/a:

Może jest ze Śląska a nie z Polski

a Ty niby skąd jesteś Bambo?
-------
Gif dla kolegi (pierwszy raz robilem )
brakuje podpisu "SOON"

a jeśli kogos interesuje calość filmu to proponuje poszukać pod nazwa "Polar Bear - Spy on the Ice"
Zgłoś
smoke86 2012-10-09, 21:49
Bambiś napisał/a:

Hyhy lubie to wasze śląskie pieniactwo

Bitch please ... marsz do słownika sprawdzić znaczenie słowa "pieniactwo".
Zgłoś
popierdolony 2012-10-09, 21:49
@up up up...
też mi dowód kurwa

synonim.compelo.com/zajebiscie.html

jeszcze dwa odmienne zdania na temat epicko i będzie po zero
moje jest w trakcie rozpatrywania
Zgłoś
SrogiSrom 2012-10-09, 22:32
nakurwia combosy

Jaruzelski krulem
Zgłoś
Orissa 2012-10-10, 15:07
kroplowa napisał/a:

Tak mnie wkurwiłeś tym 'epickim', że aż odezwał się we mnie duch internetowego społka.. Do dzieła! synonim.compelo.com/zajebiscie.html

Co to ma być ta strona? Większego syfu już dawno nie widziałam, zbiór najgorszych wybryków słowotwórstwa, zwłaszcza wśród gówniarzerii
Zgłoś
G................x 2012-10-10, 16:51
Orissa napisał/a:

Co to ma być ta strona? Większego syfu już dawno nie widziałam, zbiór najgorszych wybryków słowotwórstwa, zwłaszcza wśród gówniarzerii

Masz 18lat (patrząc na to co jest napisane w profilu) więc o jakiej gówniarzerii mówisz?
Zgłoś
Orissa 2012-10-10, 17:31
@Garbatyx
Od 10-latków jarających się słabszymi przekleństwami po studentów mieszających swoje naukowe słówka ze slangiem gimbazy (jaki to był ból słuchać ich pierdolenia w drodze do szkoły...)
Masz 20 lat, jakieś 80% szans że jesteś z rocznika '92, nawet jak '91 to i tak nieduża różnica. Ja jestem z '93, tak mi się trafiło że urodziny mam pod koniec roku, niedługo stuknie 19 lat, więc jesteśmy mniej więcej w tym samym wieku. Będę nazywać innych gówniarzami, bo nawet nie potrafią normalnie użyć mowy (nie mówiąc już o piśmie), zachowują się jak małe dzieci cieszące się niestworzonymi słowami. Nie mieszkam w Polsce, z rodzimego języka rzadko korzystam już prawie od roku, a jednak potrafię go uszanować. Słowotwórstwo ma swoje granice, tak samo zapożyczenia. Do tego trzeba znać trochę słów z własnego języka, a nie małpować to co się zasłyszy w obcych językach. Krew mnie zalewa kiedy widzę jak wielu ludzi używa przeróżnych słów nie zastanawiając się nawet co dokładnie znaczą i skąd się wzięły
Zgłoś
~Bambi~ 2012-10-11, 9:04
smoke86 napisał/a:

Bitch please ... marsz do słownika sprawdzić znaczenie słowa "pieniactwo".

Polecam zapoznanie się z różnymi znaczeniami tego słowa

Emerytowany saren
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów