📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajne wstawki tylko nie napierdalaj tak nimi hurtowo bo Ci zaraz zbiorczy na to zrobią
Medium- Obiekt Pożądania
2:13 tak mi się skojarzyło
kesnall napisał/a:
Epicki moment 2:13
Ja pierdole... Epicki to może być np. poemat... Wkurwia mnie to ciągłe używanie tego chujowego słowa... Hmmmm to musi brzmieć jakoś zajebiście i nowocześnie więc zapierdole słowo z angielskiego trochę je przerobie na Polski i będę "jezzy" jak chuj. Jakby nie można było napisać "najlepszy moment od 2:13". Jesteśmy w Polsce ludzie kochani...
kosaplaymaker napisał/a:
Ja pierdole... Epicki to może być np. poemat... Wkurwia mnie to ciągłe używanie tego chujowego słowa... Hmmmm to musi brzmieć jakoś zajebiście i nowocześnie więc zapierdole słowo z angielskiego trochę je przerobie na Polski i będę "jezzy" jak chuj. Jakby nie można było napisać "najlepszy moment od 2:13". Jesteśmy w Polsce ludzie kochani...
Może jest ze Śląska a nie z Polski
Bambiś napisał/a:
Może jest ze Śląska a nie z Polski
Odpierdol się od Śląska. Może ty jesteś z wypizdowa zwanym walsiawka?
jak się nazywa film z którego jest to wycinek? Chętnie pooglądam misie
Garbatyx napisał/a:
Odpierdol się od Śląska. Może ty jesteś z wypizdowa zwanym walsiawka?
Sadistic to wojna, więc nie płacz, tylko mu dopierdol albo przepadnij!
Tak mi się spodobało że pierdole to, programy przyrodnicze z BBC ogląda się w całości a nie 2 minuty do chuja. Godzinę dammit szukałem torrenta z całym cyklem.
szkoda misia...
Szkoda mi misia ;( tak ładnie sie przyczaił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów