📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Cały_Internet, nie przesadzaj. Sadisticowe serwery już leżą a ty im jeszcze Cały_Internet wrzucasz;D
wudun,
Lepiej wrzucać na tymczasowo zamulone serwery niż na YT z którego materiały znikają z prędkością światła. Trzeba liczyć, że nadejdą lepsze czasy i kondycja forum powróci do normy i tematy pozostaną na forum dla potomnych.
Lepiej wrzucać na tymczasowo zamulone serwery niż na YT z którego materiały znikają z prędkością światła. Trzeba liczyć, że nadejdą lepsze czasy i kondycja forum powróci do normy i tematy pozostaną na forum dla potomnych.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów