📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Mam nadzieję, że wywiozą go do tego uniwerku w Madrycie...
zaqaz napisał/a:
NFZ - termin za 6 miesięcy...
takich to z marszu biorą oczywiście w normalnym szpitalu
Kurwa 33.5MB na 14 sekund filmu... Nie każdy sra hajsem panie milionerze aby miał neta kurwa który ściągnie 33.5MB w ciągu 14 sekund!
Burżuj jebany kurwa dupsko podciera pewnie dwuwarstwowym papierem i to nie z promocji miliarder w dupę pierdolony a jak szcza to pewnie do kibla i jeszcze wodę spuści bo kto bogatemu zabroni
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Burżuj jebany kurwa dupsko podciera pewnie dwuwarstwowym papierem i to nie z promocji miliarder w dupę pierdolony a jak szcza to pewnie do kibla i jeszcze wodę spuści bo kto bogatemu zabroni
Człowieku to mój pierwszy filmik na sadolu, jestem tu od lat a ty się przypierdalasz że mój burżujski Xiaomi note 7 dodał taki filmik. I tak zarabiam ponad 3000 zł mam 4500 brutto kurwa jestem miliarderem.
Wykręcił sobie nogę a tam wszyscy brawo na stojąco biją. Ha ha haaa
Nudy to kurwa jak ja pierdole. 2 najlepsze akcje to to i jedna dzbanówa co sie rozjebała na tak jak ten typ na 2 przeszkodzie... Ogólnie wielki szajs... Nie ogladajcie tego nigdy... Gdzies jest filmik jak jakis chinol leci na pipe z wszystkim i robi to w pare sekund....
Velture napisał/a:
Kurwa 33.5MB na 14 sekund filmu... Nie każdy sra hajsem panie milionerze aby miał neta kurwa który ściągnie 33.5MB w ciągu 14 sekund!
Jesteś glupszy niż ustawa przewiduje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów