📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:01
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
właśnie pewno to jakieś już pokruszone czy coś albo ten wielki mistrz to Son GOKU
Nameless napisał/a:
Całe życie bez ruchania tylko po to, żeby umieć rozpierdolić szybę igłą. Godne podziwu.
może i bez ruchania, ale wniosek końcowy to taki że też ma dziurę, która mu nie skrzeczy nad uchem
@Nameless
on bez ruchania całe życie chociaż szybę igłą rozjebię a ty ??
on bez ruchania całe życie chociaż szybę igłą rozjebię a ty ??
pierdol mat-fiz zostań ninja
@Nameless, ty nawet bez szansy ruchania przez całe życie, jedynie co masz to wyrobiony biceps <fapfapfap>..
@solarhh
A ja poza ruchaniem będę pracować w zajebistym laboratorium jak mi się uda.
@bugg
fap, fap i owszem poza ruchaniem, ale bicepsa niestety nie mam Po sesji na siłownię muszę się zapisać...
A ja poza ruchaniem będę pracować w zajebistym laboratorium jak mi się uda.
@bugg
fap, fap i owszem poza ruchaniem, ale bicepsa niestety nie mam Po sesji na siłownię muszę się zapisać...
sam kurwa napisał ninja z shaolin, jak kurwa w chinach mogą być ninja? przecież ninja to kultura japonii, ale dobra mniejsza o to, tak to jest jak się tylko siedzi przed komputerem i o życiu i o świecie chuja wie a co do mnicha, to szkło nie musiało być z papieru, gdzieś czytałem że oni żeby coś takiego zrobić medytują powiedzmy dzień dwa, skupiając całą energię właśnie w tej dłoni.
Nameless napisał/a:
Całe życie bez ruchania tylko po to, żeby umieć rozpierdolić szybę igłą. Godne podziwu.
On przynajmniej potrafi rozpierdolic szybę igłą.
@up
A co Ty i reszta napinaczy potraficie?
A co Ty i reszta napinaczy potraficie?
Groszówą (to taka igła) to prawie każdy potrafi przebić szybę grubości 2 lub 3 mm ten mnich z Szaolin się nie wysilił, myślę że to taka pokazówka dla turystów.
kurwa to nie igła tylko gwóźdź chrystusowy... taką kurwą to dziurę w pancerzu czołgu bym zrobił
@Nameless
Igłą rzucić nie potrafisz a i nie ruchasz pewnie.
Igłą rzucić nie potrafisz a i nie ruchasz pewnie.
@up
Napinka, napinka Ciebie wyrucham jak się nie uspokoisz, albo zadzwonię do proboszcza z Twojej parafii to Cię nauczy dobrych manier.
Napinka, napinka Ciebie wyrucham jak się nie uspokoisz, albo zadzwonię do proboszcza z Twojej parafii to Cię nauczy dobrych manier.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów