📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A to nie jest taka szyba co używają w filmach (prawdopodobnie jest ona z cukru). Jest ona bardzo krucha i łamliwa.
to nie jest nindża tylko krishna z gta
Całe życie bez ruchania tylko po to, żeby umieć rozpierdolić szybę igłą. Godne podziwu.
Od połowy to znaczy kurwa od kiedy ? Od 30 sekundy od 6 minuty ? Filmiki na sadolu ostatnio ładują Się jak gówno, więc nie będę czekał.
I tak moderatorzy usuną ten komentarz Więc Chuj z tym.
I tak moderatorzy usuną ten komentarz Więc Chuj z tym.
i pewnie kamerzysta też dostałw głowę
To nie jest ninja. A że jest to sadistic, powiem to nie jest ninja tępy chuju!
Ciekawe jak by to wyglądało - gdyby rzucił tą igłą w oko jakiegoś jegomościa ;]
Gówno mnie to obchodzi
Kurwa... nie chcę się przypierdalać, ale czytajcie czasem chociaż podpisy w filmach na YT'bie zanim coś zerżniecie. Nie żaden pierdolony ninja tylko jebany mnich... nie ten kraj, nie ta kultura. To tak jakby wjebać zdjęcie Jarka i podpisać, że to Donald tylko dlatego, że obaj walą w chuja. Pozdrawiam.
to niech pokażą grubość tego szkiełka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów