Żonie ryż niósł by nakarmić ją głodną leżącą w szpitalu, czekając na wsparcie męskiego ramienia męża swego. Nie doczeka się jednak posiłku ni męża, bo życie jego zniszczone zostało na pasach. A z boku w spokoju kucharz posiłek przygotowywał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobrze że jesteś , bo jakaś hujnia z ciekawym materiałem dzisiaj
Fantastico przestań z tymi opisami bo się za bardzo przez Ciebie wzruszam
Nawet taki dziadyga potrafi odjebać salto, a ja nie...
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Kurqa czy ci kierowcy maja biale laski stoi na pasach gosc a ten sie wpierdala jak by go tam nie bylo
Jakby szedł normalnie a nie się skradał to pewnie kierowca by go widział
Tam to nie istnieje prawo ruchu drogowego.
Byłem tam kiedyś i koleś mnie odbierał z lotniska i jechaliśmy 3 godziny z lotniska do miejsca przeznaczenia. Połowę drogi rozmawiał przez telefon. W pozostałym czasie wysyłał wiadomości głosowe i gadał coś przez 3 sekundy czekał i odbierał. Na autostradach mają (ca 5-10 minut jazdy) kamery które rejestrują tych co rozmawiają przez telefon. Mają apki które dają sygnał jak się zbliża do takiego miejsca i na moment telefon odkładają od głowy a potem dalej nawijka. A ruch w mieście jest nie do ogarnięcia. Tysiące skuterów i przewożą np 3 butle gazu skuterkiem . Jak się idzie na zielonym na przejściu to trzeba zasuwać bo są krótkie światła a masz np 6 pasów do przejścia bez wysepki:) Raz się wbiliśmy tak że na samym środku samochody i skuterki ruszyły slalom niezły był
Byłem tam kiedyś i koleś mnie odbierał z lotniska i jechaliśmy 3 godziny z lotniska do miejsca przeznaczenia. Połowę drogi rozmawiał przez telefon. W pozostałym czasie wysyłał wiadomości głosowe i gadał coś przez 3 sekundy czekał i odbierał. Na autostradach mają (ca 5-10 minut jazdy) kamery które rejestrują tych co rozmawiają przez telefon. Mają apki które dają sygnał jak się zbliża do takiego miejsca i na moment telefon odkładają od głowy a potem dalej nawijka. A ruch w mieście jest nie do ogarnięcia. Tysiące skuterów i przewożą np 3 butle gazu skuterkiem . Jak się idzie na zielonym na przejściu to trzeba zasuwać bo są krótkie światła a masz np 6 pasów do przejścia bez wysepki:) Raz się wbiliśmy tak że na samym środku samochody i skuterki ruszyły slalom niezły był
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów