Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Banda Hipokrytów szkoda że nie kochaliście ich za życia tak jak teraz ŻAL MI WAS LAMUSY !!
Wcale nie wygląda na fake'a
A właśnie, że fejk. Tego dzieciaka w postprodukcji dokleili.
czemu dobre bo co bo wokalista strzelil sobie w głowe nudzi mnie już jaranie sie idiotami którzy po swoim samobójstwie stali sie gwiazdami i jak ich słuchasz to jesteś COOOOl i jest fajowo to samo magika sie tyczy a idzcie w chuj !
Banda Hipokrytów szkoda że nie kochaliście ich za życia tak jak teraz ŻAL MI WAS LAMUSY !!
To samo zjebany jackson. Zawsze byl dla mnie chujowy i to co robil bylo dla mnie chujowe. Moze tez jestem chujowy ale popieram poglady i leci soczysty zimny browar.
czemu dobre bo co bo wokalista strzelil sobie w głowe nudzi mnie już jaranie sie idiotami którzy po swoim samobójstwie stali sie gwiazdami i jak ich słuchasz to jesteś COOOOl i jest fajowo to samo magika sie tyczy a idzcie w chuj !
Czyli nie mogę słuchać zespołów powstałych przed moimi narodzinami i innych, których wokaliści kopnęli w kalendarz zanim miałem te 5 lat? Logika po chuju fest!
Najlepiej zaraz.
Bez przesady z tą hipokryzją. Niektórymi artystami nie można interesować się przed ich śmiercią. Taki Cobain jak zmarł w 1994 to ja jeszcze w pieluchy robiłem. Chyba jednak bardziej wyładowałeś kilka frustracji, keep calm kwejkowiczu
Podejrzewam, że zazdrościsz bo bieber jeszcze żyje, nie zaćpał się albo nie umarł podczas gejowskiej orgii
jestem z 94-tego a muzyką zacząłem się na dobre interesować dopiero ponad rok po śmierci Jacksona..
żałuję, że wcześniej nie interesowałem się muzyką boz wielką chęcią pojechałbym na jego koncert..
gościo był genialny, chociaż psychol
pozdro dla fanów nirvany, gnr,jacksona i metallicy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów