18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:49
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Nirvana po rusku
OpenStreetMaps • 2016-04-01, 22:05
Pięknie zmontowane , a jaki doskonały angielski akcent Mnie to rozbawiło i to nic że już to kiedyś widziałem w innym wydaniu.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
momonon 2016-04-01, 22:25 7
nie po rusku tylko po ukraińsku. Zespół nazywa się Los Colorados i grają covery z domieszką folku, całkiem zabawnie zresztą. Na yt mają wiele coverów i niektóre warte posłuchania
Zgłoś
kambodia66 2016-04-01, 22:27 7
Jak najbardziej po rusku (nie po rosyjsku) - cała zachodnia Ukraina to dawna Ruś Czerwona .

A wydaje mi się ze występowali jako "Село i люди" - czyli ukraińska "wiocha i wieśniacy"
Zgłoś
OpenStreetMaps 2016-04-01, 23:27 1
kambodia66 napisał/a:

Jak najbardziej po rusku (nie po rosyjsku) - cała zachodnia Ukraina to dawna Ruś Czerwona .

A wydaje mi się ze występowali jako "Село i люди" - czyli ukraińska "wiocha i wieśniacy"

Gratuluję rozeznania w nagrodę browar i link do poprania pleer.cc/mp3/%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE+%D1%96+%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B8+...

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
MariolaBezPindola 2016-04-02, 1:48 2
no, sadystyczne w huj
Zgłoś
Kazuan 2016-04-02, 2:51
Tutaj z innym kawałkiem

Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2016-04-02, 3:09 3
Z reguły w prawdziwym Polaku w żyłach powinna pływać nienawiść do Rosji i niemiec...

Ale jakoś kurwa do Ruskich mam wieksze przekonanie niż do szwabów. Znaczy... Szwabów nienawidze, i wszystko co szwabskie jest wg mnie chujowe, ukradzione, a szwaby to cioty, tępaki chuje i złodzieje. O Ruskich aż tak źle nie myśle
Zgłoś
666trololo666 2016-04-02, 8:07 2
@momonon, @kambodia66
To jest po angielsku, półgłówki!
Zgłoś
SKINHEAD 2016-04-02, 8:22 3
@up up dziwnie to brzmi od kogos o nazwisku Szulc....
Zgłoś
koniosraj 2016-04-02, 9:22 1
Nikodem_Szulcc napisał/a:

Z reguły w prawdziwym Polaku w żyłach powinna pływać nienawiść do Rosji i niemiec...

Ale jakoś kurwa do Ruskich mam wieksze przekonanie niż do szwabów. Znaczy... Szwabów nienawidze, i wszystko co szwabskie jest wg mnie chujowe, ukradzione, a szwaby to cioty, tępaki chuje i złodzieje. O Ruskich aż tak źle nie myśle

W żyłach prawdziwego Polaka powinien płynąć spirytus, durniu.

Cease to resist, giving my goodbye
Drive my car into the ocean
You'll think i'm dead, but I sail away
On a wave of mutilation.
Zgłoś
EmPeroR77 2016-04-02, 12:09 1
Fajny Cover ale boli jednak brak tej dziewczyny z miniaturki :/
Zgłoś
Chorusek 2016-04-02, 13:26 2
Jeśli Село і Люди to tylko "It's my life"

Zgłoś
PonuryUser 2016-04-02, 16:18
Polacy, Ukraińcy czy Rosjanie to Słowianie więc czy chcecie czy nie to blisko nam do siebie
Zgłoś
OpenStreetMaps 2016-04-02, 19:02
Chorusek napisał/a:

Jeśli Село і Люди to tylko "It's my life"

Polecam PLEER.CC do High Quality jakości. A jest tam po prostu wszystko. Przydatne też jeśli szuka ktoś jakiejś niszowej wersji lub mixu popularnego utworu. Dla przykładu "Macarena" pleer.cc/mp3/mario+bischin+macarena/

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
swir555 2016-04-02, 21:15
kurwa enej:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów