📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Nitras i Budka juz leją Kołodziejczaka
Od bicia go po głowie nie urośnie, prawidłowa terapia dla krasnala polega na rozciąganiu. Są takie stare średniowieczne sprawdzone sposoby
cesarz1982 napisał/a:
Nitras i Budka juz leją Kołodziejczaka
Co ty pierdolisz, przecież to Jarus Minimus odbierający gratulacje za wygraną od Mattiego i Zbyszka.
Kompletni idioci, biją go bez sensu, zamiast wykorzystać możliwość posiadania karła do zabawy, śmiesznej i zupełnie darmowej sadystycznej zabawy(jako kary za kradzież), jak choćby rzut karłem do celu (jak w Wilku z Wall Street), przebrania go w rycerza, stańczyka lub inne podobne kuriozum i wystawienia na imprezie. Byłaby kupa śmiechu, karzeł by dostał za swoje, a tak nic z tego nie będzie, tylko krew i chwila pokopania słabszego. Da Silvy są bez polotu
A propos karłów. Mój znajomy miał plan, niestety mu się nie udał(bardzo tego żałuję), ale chciał mi zrobić prezent weselny, 40 karłów przed domem weselnym ubranych w stroje husarii z szabelkami
A propos karłów. Mój znajomy miał plan, niestety mu się nie udał(bardzo tego żałuję), ale chciał mi zrobić prezent weselny, 40 karłów przed domem weselnym ubranych w stroje husarii z szabelkami
Skoro Flodzia pojawiła się w poczekalni, czas sprawdzić harda
Flodzia napisał/a:
Krasnal ukradł narkotyki ze skrytki lokalnemu dilerowi.
A wystarczyło schować trochę wyżej i problemu by nie było.
Mogli mu zapodać
karą byłby lodzik na stojąco a nie kopy po ryju
to mini jack
Ehhhh, kto by nie chciał zajebać karłowi - złodziejowi... I to bezkarnie. Piękne nagranie!
Zulu-Gula napisał/a:
Co ty pierdolisz, przecież to Jarus Minimus odbierający gratulacje za wygraną od Mattiego i Zbyszka.
Lewackie poczucie humoru widzę
Chciałeś zabłysnąć, to mogłeś obsypać sie brokatem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów