Zapierdala jak nie wiem co
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Provokattor34 napisał/a:
Zapierdala jak nie wiem co
Jak to nie wiesz? Zapierdala jak Nissan GTR switzer P800 i Suzuki Hayabusa K8.Proste.
Tutaj filmik z wnętrza tego wozu ukazujący "dość dobre" przyspieszenie (0-100km/h 2,9s a 0-300km/h 19,81s) - dla srających koprem proponuję oglądać od ~ 1:23.
te nowe Suzuki Hayabusa były blokowane po wyżej 300km/h porónać powinni ze starszymi rocznikami które lekko leciały ponad 340km/h bez turbo, a dodac turbo to na kazdym biegu wskakiwał by na koło LwG... .
Się ścigają na autostradzie wariaty, aż czasami trudno ich wyprzedzić :/
TRISTA i tyle w temacie
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Oo mokro i motor 300 km/h, aa tak blisko bło happy endu
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
greesha tylko wiesz między bugatti a nissanem jest jedna malutka różnica ta różnica to jakieś 3,5 miliona złotych wiec co tu porównywać mająć gtr'a i tak był byś szybszy niż większość ludzi na ziemii wiec spadaj dziadu wiec po co przepłacać ?
bugatti to w czystej postaci szpan po co ci taka fura skoro niegdzie na autostradzie mnie możesz wyciągnąć 400 na godzinę
greesha tylko wiesz między bugatti a nissanem jest jedna malutka różnica ta różnica to jakieś 3,5 miliona złotych wiec co tu porównywać mająć gtr'a i tak był byś szybszy niż większość ludzi na ziemii wiec spadaj dziadu wiec po co przepłacać ?
bugatti to w czystej postaci szpan po co ci taka fura skoro niegdzie na autostradzie mnie możesz wyciągnąć 400 na godzinę
Auto za 450 tysięcy i ma identyczną kierownicę jak KASZKAI mojej starej którego kupiłem za 40 dyszki
Ale wyobrażacie sobie, że ty zadowolony z Siebie popierdalasz 180 km/h na autostradzie. Czujesz, że prawie rozpierdalasz system, a tutaj nagle ktoś Cię wyprzedza o 120 km/h i w zasadzie prawie miga Ci za szybą.
— Fryderyk Nietzsche
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów