RB25DET to 2,5-litrowy, rzędowy silnik o sześciu cylindrach i pojedynczym turbodoładowaniu. Fabrycznie rozwijał 245 KM i 319 Nm, ale po odpowiednich modyfikacjach tunerzy spokojnie są w stanie wykrzesać z niego moc rzędu 1000 KM.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Co za debil robił ten film żeby tak piękny dźwięk silnika zagłuszyć jakimś wyciem suki !
Zerżnięte z YT ale dla tych co narzekali, że dźwięk silnika zagłuszony muzyką.
youtube.com/watch?v=eLYq5VZP3S8
youtube.com/watch?v=eLYq5VZP3S8
Chce taki do Poloneza
kotwa, ja ostatnio dostałem starą primerę z sr20de p10 i frajda jest jak nie wiem co jak prawie 20letni remp z rozwalonym zderzakiem, wypadającymi kierunkami i otwierającą sie maską wyprzedza na odcince nowe "Łople"
rolnik1809 napisał/a:
A teraz jakieś znawca powie: co to za nuta w tle?
DJ Fresh ft Sian Evans - 'Louder'
Tylko nie mogę znaleźć wersji z tego filmiku.
Tą wersje na pewno wykonywała Anna Karwan na otwarciu KSW 23 (http://www.youtube.com/watch?v=iT7GvbqKHGQ).
Jak ktoś znajdzie tą wersje to będę wdzięczny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów