Niszczenie płyt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i po chuj mi takie głośniki? po co w ogóle coś takiego robić... chyba tylko żeby laryngolodzy mieli co robić.
Rems napisał/a:
i po chuj mi takie głośniki? po co w ogóle coś takiego robić... chyba tylko żeby laryngolodzy mieli co robić.
Laryngolodzy i ortopedzi, bo bas musi łamać żebra
Inferno88x napisał/a:
ortopedzi, bo bas musi łamać żebra
co kurwa
od żeber to jest chirurg, ortopeda jest od stóp, nóg
@up Ortopeda nie zajmuje się tylko nogami (chociaż kojarzy się z łacińskim "pedes" i greckim "pode", co znaczy stopy). Ortopeda to lekarz od szkieletu i narządu ruchu.
A później będzie "coś mi grzechocze, ciekawe co to może być".
Chujowe, zero jakości dźwięku pewnie :/ Nie to, że nie jestem zwolennikiem dobrego pierdolnięcia ale to ma czysto i ładnie grać a nie nakurwiać samym bassem i nic poza tym nie słyszeć
@ Inferno88x
Tak w ogóle to układ ruchu dzieli się na mięśnie (czynny) i szkielet (bierny).
wikter napisał/a:
@ Inferno88x
Dobrze, Panie Doktorze. Zapamiętam
Kurwa kiedyś pod blokiem banda łysych cepów też do golfa II podłączyli takie wypaśne głośniki i na całą pizdę jakieś gówno dali - gdyby to jeszcze byli chemical brothers to przeżyłbym, ale to było jakieś wiejskie techno.
W każdym razie tak z 20 minut pograli i chuj i przestało. Coś tam pogrzebali i znowu 20 minut i stop. No to patrze przez okno a te barany w golfie i jakiejś starej astrze wyczerpali niezmieniane pewne od 10 lat akumulatory
W każdym razie tak z 20 minut pograli i chuj i przestało. Coś tam pogrzebali i znowu 20 minut i stop. No to patrze przez okno a te barany w golfie i jakiejś starej astrze wyczerpali niezmieniane pewne od 10 lat akumulatory
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów