📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
cieszą się, że z ich podatków będzie odnawiany radiowóz czy że dostaną mnie socjalu?
Zgredosław napisał/a:
wkurxia mnie to całe dokazywanie. dlaczego jeszcze nie powstała zbrojna banda wybijająca kijem z gwoździami tym bydlętom gówna z pomiędzy uszu
Nie da się, mieszkam w Brixton, czarnucha są tu nie do ruszenia, jak w całym Londynie. Stoją grupki po kilkanaście "osób" na każdej ulicy, gdy kręcą jakiś teledysk to zjeżdża się ich po 200 - same nieciekawe mordy. Boją się jedynie albanczykow, dla których gonią zresztą towar. A ta sytuacja z filmiku, to młodzież wracała z koncertu i dali upust emocjom... Poza tym 90% tych zwierząt, jest już niestety urodzonych w Anglii i się już ich nie pozbędą. Co innego murzyni z Afryki którzy przyjeżdżają tu do pracy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów