📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
radiowóz został ubogacony kulturowo
Je je je je je już kurwa myślałem że ta małpa tylko o jedzeniu pierdoli a to chodziło o takie małpie zabawy. hmmm
wkurxia mnie to całe dokazywanie. dlaczego jeszcze nie powstała zbrojna banda wybijająca kijem z gwoździami tym bydlętom gówna z pomiędzy uszu
Czarne małpy bez obrazy
W Brixton, Londyn byla spora nielegalna impreza. A ze to getto czarnuchow to skonczylo sie tak jak na filmie. Doszlo do stac z policjantami . Reszte widac na filmie
neandertalczyk z maczugą, to takie naturalne
Zgredosław napisał/a:
wkurxia mnie to całe dokazywanie. dlaczego jeszcze nie powstała zbrojna banda wybijająca kijem z gwoździami tym bydlętom gówna z pomiędzy uszu
Glownym hobby angielskich mezczyzn jest przebieranie sie za kobiety. Najlepszym zartem jest polizanie beniza kolegi gdy spi, lub wlozenie mu beniza do buzi gdy nie spi. Zeby poruchac zgadzaja sie na absolutnie wszystko, kupa czy siki szmuli w mordzie to "he he swintuszek". Poligamia kobiet w ich spoleczenstwie to standard, kazda zasluguje na bycie ksiezniczka, co z tego, ze jak sie z nia caluje to czuje smak spermy innego typa. Mialas 300 typow w wieku 20 lat? To niewazne, facet nigdy nie powinien pytac.
Ogolnie powinnismy sie cieszyc, bo mniejszosc Polska badz co badz tworzy swoje getta i na ogol sie ich trzyma, wiec jak wszystko jebnie to bedzie mozna ten skrawek ziemi skolonizowac.
Moim skromnym zdaniem, powinni ich wszystkich tam obecnych zlapac w siatke i wpierdolic do tamizy
tutaj macie wiecej urywek jak cos
tutaj macie wiecej urywek jak cos
strzelać ogniem ciągłym do takich podzwierząt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów