📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja rozumiem, że jak mu sie z lewej zatrzymał to dziadek założył, że z tej strony nic już mu nie grozi, był na pasach, miał wolne z prawej, beret i tym podobne bonusy do armora. Może ja mam fobie, ale jak przechodze przez jezdnie to mam oczy dookoła głowy, w uszach i w dupie bo wiem jak ludzie jeżdżą. Wiem jak baba potrafi się malować za kierownicą i zagapić, wiem jaką frajde może mieć gówniarz w aucie tatusia jadąc 120 po mieście. Właściwie jestem przekonany, że to wynika z tego, że jestem kierowcą. Kierowca ma dobrą świadomość tego do czego zdolni są inni kierujący pojazdami, dlatego taka osoba jest "bezpieczniejszym" pieszym. Bezmózgi bez prawa jazdy (zazwyczaj baby) wyłażą często spokojnie na jezdnie traktując ją jak przedłużenie chodnika, na którym wciąż to oni są panami. Ten dziadzio to (jeszcze) żywy przykład jak bardzo sie mylą.
Muza z terminatora pasuje jak nic.
można by pokusić się o stwierdzenie, iż dostał "liścia z lusterka"
a cie pierdole hd na sadolu mój net 4mb, filmik 40 sekund ładuje się dłuższą chwilę ale za to jak oko cieszy aż chyba rzutnik podłączę i sobie czterdziesto sekundowy seans zrobie z popcornem
Hahahaha jest moc Jest piwo!
Tylko skurwiele wyprzedzają na pasach. I to jeszcze kiedy pojazd przed się zatrzymuje. No kurwa po co się można zatrzymać przed pasami? Kierowca ciężarówki powinien mieć odebrane prawo do poruszania się jakimikolwiek pojazdami mechanicznymi
W Rosji jest prosta zasada. Jeśli ktoś przed tobą hamuje - wyprzedzasz go. Prosta, ale idiotyczna zasada.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów