Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sznufi 2013-04-22, 14:43 6
Rosja... wyjść z podziwu nie mogę jaki to dziki stan umysłu jest.
Zgłoś
okrężnica 2013-04-22, 14:47 19
Ja rozumiem, że jak mu sie z lewej zatrzymał to dziadek założył, że z tej strony nic już mu nie grozi, był na pasach, miał wolne z prawej, beret i tym podobne bonusy do armora. Może ja mam fobie, ale jak przechodze przez jezdnie to mam oczy dookoła głowy, w uszach i w dupie bo wiem jak ludzie jeżdżą. Wiem jak baba potrafi się malować za kierownicą i zagapić, wiem jaką frajde może mieć gówniarz w aucie tatusia jadąc 120 po mieście. Właściwie jestem przekonany, że to wynika z tego, że jestem kierowcą. Kierowca ma dobrą świadomość tego do czego zdolni są inni kierujący pojazdami, dlatego taka osoba jest "bezpieczniejszym" pieszym. Bezmózgi bez prawa jazdy (zazwyczaj baby) wyłażą często spokojnie na jezdnie traktując ją jak przedłużenie chodnika, na którym wciąż to oni są panami. Ten dziadzio to (jeszcze) żywy przykład jak bardzo sie mylą.
Zgłoś
b................e 2013-04-22, 14:48 5
Muza z terminatora pasuje jak nic.
Zgłoś
mxmsas 2013-04-22, 16:10 1
Twardy skurwysyn. Jest moc.
Zgłoś
Sprajt18 2013-04-22, 16:12
Ma skilla jebaniec.
Zgłoś
fifi 2013-04-22, 18:55
szybciutko nadgryzl lusterko i wycofal sie,ze samo odpadlo
Zgłoś
matylducha 2013-04-22, 19:04
można by pokusić się o stwierdzenie, iż dostał "liścia z lusterka"
Zgłoś
Gogul 2013-04-22, 19:10 1
a cie pierdole hd na sadolu mój net 4mb, filmik 40 sekund ładuje się dłuższą chwilę ale za to jak oko cieszy aż chyba rzutnik podłączę i sobie czterdziesto sekundowy seans zrobie z popcornem
Zgłoś
c................7 2013-04-22, 19:27
Hahahaha jest moc Jest piwo!
Zgłoś
Sławihuj 2013-04-22, 20:00
Co on kurwa, robokop ?!?
Zgłoś
S................s 2013-04-22, 20:10 1
Tylko skurwiele wyprzedzają na pasach. I to jeszcze kiedy pojazd przed się zatrzymuje. No kurwa po co się można zatrzymać przed pasami? Kierowca ciężarówki powinien mieć odebrane prawo do poruszania się jakimikolwiek pojazdami mechanicznymi
Zgłoś
J................n 2013-04-22, 22:09
W Rosji jest prosta zasada. Jeśli ktoś przed tobą hamuje - wyprzedzasz go. Prosta, ale idiotyczna zasada.
Zgłoś
Anake 2013-04-23, 2:09
browar za muzyke
Zgłoś
herbalix 2013-04-23, 17:36
ale urwał!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem