📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ten pies jest genialny. Najpierw wącha pachę, potem udaje trupa, arcydzieło.
@up
on nie zrozumie aluzji - napisał to oddzielnie wiec wydaje mu się, że tak jest poprawnie.
Swoją drogą: jestem w stanie 'jakoś' zrozumieć te pipy, które rozdzielają wyrazy, które oddzielnie też wyrazami są ale ten? Co to kurwa jest?
on nie zrozumie aluzji - napisał to oddzielnie wiec wydaje mu się, że tak jest poprawnie.
Swoją drogą: jestem w stanie 'jakoś' zrozumieć te pipy, które rozdzielają wyrazy, które oddzielnie też wyrazami są ale ten? Co to kurwa jest?
To nie jest ten sam pies z filmu ,,Wieczny student" ten z tym wielkim przyrodzeniem.
teraz wiele osób pisze właśnie z takimi przerwami o co komon? "Tam tędy", kumpel w mailu do klienta napisał ".... przepraszam, ostatnio się po myliłem..."
Ale farmazony piszecie... może to zwyczajna literówka a Wy tylko wyszukujecie dziury w całym...
@Emanuel
Przecież literówki nigdy nikomu się nie zdarzają, nie wiem o czym Ty mówisz w ogóle...
Przecież literówki nigdy nikomu się nie zdarzają, nie wiem o czym Ty mówisz w ogóle...
twojamatkajestgruba napisał/a:
@up
Chyba odkryłem - chał robi pies.
Hahahaha funny... NOT.
I tak pewnie kitajec go wpierdoli
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów