📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:40
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widzę ten skurwiały ryszawy ryj to mnie taka kurwica bierze. Że go niby kurwa większość wybrała? Polski naród(większość kurwa) jest faktycznie tępy jak cholera skoro wierzy w jakieś bajeczki. Tak jak w '39 Nie dość tego to wygląda na to że nadal będą mu ufać. Co z tą Polską?
brakuje Ci jeszcze jednego obrazka..
print screen z filmu "Pogoda na jutro"
Rudy też tak skończy..
print screen z filmu "Pogoda na jutro"
Rudy też tak skończy..
Chujowa reklama chujowej sieci, która dyma ludzi (kurwa, drugie Orange) i chujowy temat polityczny. Suchary czy zbiorczy?
~BongMan sam nam powiedz... to ty tu jesteś ekspertem od sucharów..
LxDead, to proste. widocznie zapomniałeś dlaczego wygrał. ludzie już mieli dosyć kaczyńskiego i jego fochów. giertycha, leppera, fochmana, ziobra i innych gwiazdeczek. a dzisiaj mamy podobnie. z tym, że teraz rządzi inny motłoch.
wypierdalać z tym ryżym chujem! wystarczająco się już naoglądałem tej kłamliwej mordy, jebać sprzedawczyków narodu!
Pierdolicie. Zajrzyjcie czasem na interie czy onet,poczytajcie komentarze i zobaczycie,że ludzie zapomnieli jak im było źle za czasów kaczki i znowu chcą go wybrać. Pytanie tylko jak długo to jeszcze potrwa?
wszędzie ten zajebany ryj... rzygać mi się chce na tego gnoja
Ale się chłop postarzał od czerpania z korytaa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów