![](https://i.sadistic.pl/images/avatars/1012738_1932683536733bb1a86f98.jpg)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
![](https://i.sadistic.pl/images/avatars/1012738_1932683536733bb1a86f98.jpg)
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda że przeżył gówniak jebany . Ale jak przeżył to niech teraz naprawi szkody
kefir123pl napisał/a:
Eh, tylko motocyklista i twoja stara mieli wyjebane.Teleturniej kto miał bardziej wyjebane
a. Motocyklista który spojrzał tylko w co jebnął
b. Matka która widziała że dziecko za nią biegnie wprost na ulice
c. Babka ze złamaną ręką która widziała całe zajście i dopiero po czasie ruszyła z pomocą
d. Twoja stara
Głośna muza grała a matka nie ma oczu z tyłu głowy, patrzyła w tył tylko od czasu do czasu. I jak tylko zobaczyła to pobiegła ratować — i jak widać natychmiast zastosowana pionizacja pomogła.
Dziewczyna ze złamaną ręką przyspieszyła kroku, a po chwili nawet zaczęła biec.
Zaś twoja stara jest na przeciwnej ćwierćkuli i g. ją obchodzi kaszojad w Brazylii.
[ Dodano: 2024-12-11, 11:09 ]
Kogo/ czego - motocyklisty. Przestańcie kaleczyć język polski.
[ Dodano: 2024-12-11, 11:09 ]
Kogo/ czego - motocyklisty. Przestańcie kaleczyć język polski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów