18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:41
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leonidkacap 2024-12-10, 10:33 3
myślałem że matka zaciera ślady
Zgłoś
smc 2024-12-10, 10:41 7
Jednak pionizacja pomaga!
Zgłoś
zydu 2024-12-10, 10:50 20
maciora sie nawet nie obejrzała ....
wgl kto jej zrobił dziecko, niewidomy ?? oj wiem wiem, dla polowy z was to jest niezła loszka
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-10, 11:15 2
Wczoraj był łojciec roku, a to jak nic, madka roku !
Zgłoś
kefir123pl 2024-12-10, 11:56 3
Teleturniej kto miał bardziej wyjebane
a. Motocyklista który spojrzał tylko w co jebnął
b. Matka która widziała że dziecko za nią biegnie wprost na ulice
c. Babka ze złamaną ręką która widziała całe zajście i dopiero po czasie ruszyła z pomocą
d. Twoja stara
Zgłoś
Gieros35 2024-12-10, 12:34
Trzeba dodać, że przeżyło tylko i wyłącznie dzięki szybkiej pionizacji
Zgłoś
shoe5maker 2024-12-10, 12:38 10
I tak winna całego tego gówna jest maciora. Motopedał się śpieszy bo ma na kogoś zlecenie do wykonania i nie ma czasu na pierdoły.
Zgłoś
Janko 2024-12-10, 12:52
Motorek nawet nie zauważył kaszojada
Zgłoś
Kokerzysta 2024-12-10, 14:14
kefir123pl napisał/a:

Teleturniej kto miał bardziej wyjebane
a. Motocyklista który spojrzał tylko w co jebnął
b. Matka która widziała że dziecko za nią biegnie wprost na ulice
c. Babka ze złamaną ręką która widziała całe zajście i dopiero po czasie ruszyła z pomocą
d. Twoja stara

Oddalam to pytanje! Oczywiście, że... TWÓJ STARY!
Zgłoś
gdfgdf 2024-12-10, 14:29 2
Czemu go poszukuje policja, by pogratulować mu ubicia tego jebanego kaszojada? Wybiegająca gówna małe, kurwa gazowałbym to chujostwo całe biegające
Zgłoś
DeLux 2024-12-10, 14:52 3
gdfgdf napisał/a:

Czemu go poszukuje policja, by pogratulować mu ubicia tego jebanego kaszojada? Wybiegająca gówna małe, kurwa gazowałbym to chujostwo całe biegające

Sadol to jedno ale ty jesteś jakiś degenerat.
Zgłoś
Edys45 2024-12-10, 14:53
młody przestraszył się darcia mordy i ożył skubany
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-10, 15:20
Dobrze, że nic nie jechało bo stara by dołączyła do małej. Zero myślenia i dalej wbiega bez patrzenia na drogę
Zgłoś
Piesinger 2024-12-10, 17:41
9 grudnia a tam gorąco jak w lipcu. W każdym kraju z taką pogodą zawsze się coś odwala
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem