📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wujek mojej żony też tak chadzał nocami po odludziu, trupa w krzakach znaleźli. Sprawca słusznie spierdolił i się nie odnalazł. Dlaczego słusznie? Bo po chuj ma być za bezmózga po sądach i pierdlach ciągany na mój koszt jak chuja mógł coś zrobić? Cała ta zasada "szczególnej ostrożności" sprowadza się do tego, że mamy "szczególnie" coś wypatrywać od włączenia silnika do jego wyłączenia. Mieszkasz na wsi i łazisz nocą? To weź kurwa jakiś odblask (na stacjach często gratis rozdają) przyczep albo licz się z tym, że jesteś dla kierowcy niewidzialny...
Strike!!! no prawie
Odjebał debili. Prawidłowo. Sami chcieli.
Cieszmy się, że robią już za nawóz, jedyne słuszne przeznaczenie kacapskiego ścierwa.
Cieszmy się, że robią już za nawóz, jedyne słuszne przeznaczenie kacapskiego ścierwa.
Jeżeli nie ma pobocza lub czasowo nie można z niego korzystać, pieszy może korzystać z jezdni, pod warunkiem zajmowania miejsca jak najbliżej jej krawędzi i ustępowania miejsca nadjeżdżającemu pojazdowi. Pieszy idący po poboczu lub jezdni jest obowiązany iść lewą stroną drogi. Wg polskich przepisów.
Kacapy to kacapy. Nic nowego. Choć i u nas kiedyś takie bezmózgi nie były radkością.
Niestety kacapy te zachowanie przywiozły ze sobą do Polski, u nas też spacerują ulicą, choć są obok chodniki.
Leziesz kurwa jak krowa środkiem drogi to licz się z tym że ktoś cię może pierdolnąć. Proste.
nowynick napisał/a:
wujek mojej żony też tak chadzał nocami po odludziu, trupa w krzakach znaleźli. Sprawca słusznie spierdolił i się nie odnalazł. Dlaczego słusznie? Bo po chuj ma być za bezmózga po sądach i pierdlach ciągany na mój koszt jak chuja mógł coś zrobić? Cała ta zasada "szczególnej ostrożności" sprowadza się do tego, że mamy "szczególnie" coś wypatrywać od włączenia silnika do jego wyłączenia. Mieszkasz na wsi i łazisz nocą? To weź kurwa jakiś odblask (na stacjach często gratis rozdają) przyczep albo licz się z tym, że jesteś dla kierowcy niewidzialny...
To samo tyczy się każdego kto chce korzystać z jezdni. Jakby podludzkim robakom zrobili przepis, że mają pierwszeństwo przed pociągiem to też by robactwo socjalistyczne wpierdalało się na tory, bo to motorniczy ma uważac na nich.
Heliar napisał/a:
Niestety kacapy te zachowanie przywiozły ze sobą do Polski, u nas też spacerują ulicą, choć są obok chodniki.
No i bardzo dobrze. Przecież kierowca ma zachować szczególna ostroznosć więc w czym problem? Niech samochody zapierdalają 5km/h zeby było dla wszystkich bezpiecznie. Bezpieczeństwo najważniejsze dla jebanych socjaluchów.
Coś mi się wydaje, że nieśmiertelność się załączyła. Ja gdy kiedyś tak chodziłem to bałem się, że ktoś mi w dupę wjedzie.
Jeżdżę z towarem pod Moskwę i raz na poboczu kawałek za Smoleńskiem leżał trup. Zatrzymałem się zadzwonić na milicję i obejrzeć sytuację. Okazało się że miejscowy pijaczek przechodząc przez drogę wpierdolił się komuś prosto na maskę i rozerwało mu brzuch aż do fiuta. Buty spadły razem ze skarpetami. Sprawca wypadku spierdolił, a trup leżał 5 godzin zanim milicja go zabrała, Takim sposobem pijaczyna zmarnował komuś życie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów