📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
co oni rundę honorową z nim robią
Mialem tą przyjemność i byłem kilka razy na corridzie
Piękna sprawa i zajebiste przeżycie. Byki specjalnie pod corride się przygotowuje. Są zdezorientowane, wkurwione na maxa
A później, to już miód na oczy. Czysta masakra. Wiwat tłumu, emocje
To trzeba przeżyć (w przeciwieństwie do byka)
Piękna sprawa i zajebiste przeżycie. Byki specjalnie pod corride się przygotowuje. Są zdezorientowane, wkurwione na maxa
A później, to już miód na oczy. Czysta masakra. Wiwat tłumu, emocje
To trzeba przeżyć (w przeciwieństwie do byka)
Pedałki nigdy się nie nauczą.
Ale ciota i do tego pedał, ledwo go byk dotknął i już się spłakał. Brawa dla pana byka.
Te miernoty z UE powinny tego gówna zakazać.
Te miernoty z UE powinny tego gówna zakazać.
Mam nadzieję, że skurwiel zdychał w męczarniach. Jebać corridę i wszystkie cioty które się tym gównem fascynują.
BRawo dla bysia . chuj w dupę tej wypacykowanej różowej szmacie.
czy jak torreador przegrywa to też ucinają mu jajca i sprzedają w lokalnych restauracjach jako przysmak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów