Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane ścierwo i 3 małpy. Warci siebie nawzajem. Komu kogokolwiek z tych na filmie szkoda, ten jak nic musi codziennie pić spermę, bo jest pizdą.
Tobie to już sperma na mózg bije.
Co komentarz to gorzej.
zastanawia mnie, skąd w ogołe bierze się honor i dlaczego oni mają go mniej niż przeciętna feministka.
Jebane ścierwo i 3 małpy. Warci siebie nawzajem. Komu kogokolwiek z tych na filmie szkoda, ten jak nic musi codziennie pić spermę, bo jest pizdą.
przyznaj się rodzinie, że jesteś gejem. będzie ci lżej. i nam pewnie też będzie. odwagi.
Klasycznie we trzech musieli go skopac. Ah, ile bym dal zeby nastal dzien gdzie zabijanie tych jebanych brudasow bedzie legalne.
Kumplu krzynka piwka
Klasycznie we trzech musieli go skopac. Ah, ile bym dal zeby nastal dzien gdzie zabijanie tych jebanych brudasow bedzie legalne.
żeby było legalne musiałbyś najpierw wyeliminować białych, co czują się murzynami... no ale wówczas dużo białych by nie zostało, więc demokratycznie i tak dupa
Klasycznie we trzech musieli go skopac. Ah, ile bym dal zeby nastal dzien gdzie zabijanie tych j***nych brudasow bedzie legalne.
Urodziliśmy sie o 80 lat za późno, lata 50 USA to były czasy, segregacja rasowa
To musisz poczekać jak władzę przejmie ktoś taki jak Paul Muller znany bardziej jako gypsy crusader.
Chuja tam. Ten kop to taka pieszczota na dowidzenia, a potem zabrał kolegę, żeby rasisty nie zabił. Biały prosił, to biały dostał. Jeszcze mu naszczać na ryj powinni, bo tak się powinno traktować rasistów.
Sapal się do nich sam. Widziałeś całe wideo, czy tylko ten wycięty kawałek przez jakiegoś jebane go, brudnego, białego rasistę? Dobrze, że w trzech do najebali, dołączył bym do nich bo widać, że ten biały odpad na to zapracował.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów