📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jak można nie trafić z takiego dystansu
PanAndrzej666 napisał/a:
jak można nie trafić z takiego dystansu
Może nie chciał, a gest zaskoczenia i "co ja zrobiłem", był tylko na pokaz. W dzisiejszych czasach doskonale wiedział, że stanie się chwilową gwiazdką internetu, poza tym, gdyby to poszło na głowę i pękło, to gwiazdką była by ta śmieszkowa laska, zgarniająca cały "fejm", której uśmieszek moment zniknął, a on zszedł by na drugi plan...
Chociaż w sumie, to juesandej, więc masz rację... Kretyn nie trafił z metra
@albazsanagycjib
Chciał rozbić puszkę na jej czole, ale zły kąt natarcia spowodował zsunięcie się puszki z czoła.
Chciał rozbić puszkę na jej czole, ale zły kąt natarcia spowodował zsunięcie się puszki z czoła.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów