📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To wina Tira i chuj
Poznań Zadupie nie dziwi mnie to, ludzie z tamtą przyjeżdżający niewiele różnią się kulturą jazdy od ruskich.
Debil fakt zagapil sie pewnie trzymajac telefon w dloni, ale debilem jest tez ten co to nagrywal. Od kiedy to sie lewym pasem jezdzi po expresowce? zeby auta cie musialy z prawej strony wyprzedzac?
Cezar87 napisał/a:
Debil fakt zagapil sie pewnie trzymajac telefon w dloni, ale debilem jest tez ten co to nagrywal. Od kiedy to sie lewym pasem jezdzi po expresowce? zeby auta cie musialy z prawej strony wyprzedzac?
Koleś wyprzedza tira. Wolno bo wolno ale wyprzedza.
Cezar87 napisał/a:
Nie no mocny jesteś. To 87 to rocznik? Taki stary i bez prawka? A może też jak ten debil z nagrania bawisz się w szybkich i wściekłych?
To w końcu Debil czy Idiota???? Niech się zdecyduje nagrywający
Ten, który się zatrzymał na lewym pasie to taki sam debil.
luckyluuke napisał/a:
To w końcu Debil czy Idiota???? Niech się zdecyduje nagrywający
Zdania ekspertów są podzielone.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów