Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
temu dowcipnisiowi w kamizelce koleś pewnie wcześniej naszczał do piwa
Gdyby sam w to nie trafiłmogłoby to być śmieszne, ale pomoc kololegów czyni to żałosnym. Mam nadzieję, że naprawdę popija szczyny, a nie piwo. I mam na myśli mocz, a nie Tyskie.
@up masz na myśli jedno i to samo
tylko Twój styl pisania zdradza, że właśnie wypiłeś jedno, albo drugie... Zresztą nie ważne, bo to jeden c🤬j.

Pantilion napisał/a:
@up masz na myśli jedno i to samo tylko Twój styl pisania zdradza, że właśnie wypiłeś jedno, albo drugie... Zresztą nie ważne, bo to jeden c🤬j.
Bo z Tyskim jest jak z kurkami

Po wstaniu powinien podejść i mu wyj🤬 solidnego gonga , krawaciarz j🤬y
Już z ryja widać że k🤬a, kamizelka i ta j🤬a grzywka na żel, bardzo mi się nie podoba takie zachowanie.
podpis użytkownika
<lol>
Taki dowcipny, ale gdyby jemu ktoś taki numer zrobił, to ten uśmiech nr 5 by się na buźce raczej nie pojawił.
Norma Pub wszyscy już wstawieni i zaczynają głupoty robić, w takim momencie czas się zmywać zanim im coś naprawdę głupiego do łba strzeli.
stał, skończył się bar, padł powstał, z grubsza wytrzeźwiał, ....i zadowolony bo jeszcze pewnie 30 min toczył melo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie