...po tablecie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa... zawsze jestem wyłożony na łopatki kompletnym spierdoleniem umysłowym tych ludzi i ich zidiociałą tradycją.
Siemanko, ma ktoś linka do filmiku w którym byk rozrywa konia na jakiejś arenie?
Pierdolone śmiecie i te ich zabawy z bykami. Sory ale nie rozumiem co jest fajnego w znęcaniu się nad zwierzęciem które w normalnych warunkach rozpierdoliło by każdego z tych niedojebanych macho. Już nie wspomnę jak katują cielaki na arenie, które nawet nie kumają co się dzieje. Osobiście? Wszystkich pod mur i do odstrzału. Kamerzysta ewidentnie widać chciał pokazać jak się kreci filmiki na sadola, czyli do końca.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów