...po tablecie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie dobre ujęcia złapał.
Śmiać mi się chce jak coś takiego widzę.
Banda debili bawi się z dzikim zwierzęciem a potem każdy zdziwiony, że komuś się oberwało bo wkurwili byka.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Banda debili bawi się z dzikim zwierzęciem a potem każdy zdziwiony, że komuś się oberwało bo wkurwili byka.
No byk brązowy to i tableta chciał zajebać. A że nie miał przeciwstawnych kciuków to potarmosił, potarmosił i poszedł.
Albo po prostu się nie wyspałem.
Albo po prostu się nie wyspałem.
ale dlaczego go zaatakował, przecież tylko robił zdjęcia...
i bardzo dobrze
Co za kurwa debil
Nie ma takiego filmowania !
nigdy tego nie ogarnę : jak można być aż takim debilem żeby stanąć pysk w pysk z wielkim bykiem i nie być świadomym konsekwencji. za mało wyobraźni czy IQ na poziomie kalafiora?to pytanie zostanie bez odpowiedzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów