📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo to był zajebisty pomysł zeby wysypać ładunek z tyłu a nie z boku na który była przechylona.
Naród inżynierów.
Naród inżynierów.
Teraz czekamy na film jak się uwiesi lub będzie naprawiał transformatory
Tak spektakularnie umierają ciężarówki przez lata przeładowywane o dziesiątki ton.
No i ma kabrioleta...
No-idea napisał/a:
Bo to był zajebisty pomysł zeby wysypać ładunek z tyłu a nie z boku na który była przechylona.
Naród inżynierów.
Otwierałeś kiedykolwiek burtę na którą prze jakiś materiał sypki? Lub czy jesteś w stanie sobie wyobrazić jak mogłoby to wyglądać?
Niedługo będzie do sprzedania w Polsce jako prawie mało używany
Coś ty zrobił najlepszego Praszanie! Bogini Kali będzie smutna. Zabij jakąś małpę, albo psa i złóż w ofierze.
Przyznajcie się.
Nikt się nie spodziewał, że nadwozie odpadnie od ramy i podwozia.
Myślałem, że typa z młotkiem klapa pierdolnie i piasek przysypie.
A tu taka niespodzianka.
Pomijam fakt jak ten złom mógł w ogóle jeździć.
Nikt się nie spodziewał, że nadwozie odpadnie od ramy i podwozia.
Myślałem, że typa z młotkiem klapa pierdolnie i piasek przysypie.
A tu taka niespodzianka.
Pomijam fakt jak ten złom mógł w ogóle jeździć.
spokojnie, widać że to nie pierwszy raz się stało tej ciężarówce, 3 dni w warsztacie w dżungli i znowu przykręcą wszystko tak jak było
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów