Ci ruscy to naprawdę niezłe morsy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ty sam jesteś kurwa mors
Pierdolisz w opisie, jakbyś się nigdy nie napierdolił 1 stycznia po sylwestrze. Gdyby nie dobrzy chrześcijaninie sam bym na hardzie pewnie wylądował. Tak, przyznam zdarzyło się zasnąć, paść na ulicy. Dodam że jestem niewierzącym ateistą. Ale 2 typków poratowało za co serdecznie im dziękuję. Nigdy im osobiście nie podziękuję. Ale gdyby wszyscy tacy byli zaczął bym wierzyć. Nie jestem bohaterem tego filmiku ale bardzo podobna sytułacja mnie spotkała. Nie chwalę się ani nie żalę.
kurwa norma wszystkie auta przejechały obok ale to z kamerką musiało się zatrzymać
te massivee, ruscy są prawosławni i obchodzą nowy rok naszego 14 stycznia, inteligięcie
Ruski śpiący policjant (tzn milicjant) tylko chujowo zamontowany (wzdłuż a nie poprzek drogi)
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
kurwa filmik trzyma w napięciu do końca. O piwku za takie rozwolnienia możesz pomarzyć.
gdybyś był w takim samym stanie jak ten rusek, to pewnie k***a również ostatnią rzeczą o jakiej byś pomyślał, byłoby właśnie to, że ci zimno.
boolie8830 napisał/a:
te massivee, ruscy są prawosławni i obchodzą nowy rok naszego 14 stycznia, inteligięcie
Musiałeś się pochwalić swoją zarąbistą wiedzą i zmieszać z błotem innego człowieka, chociaż niczym sobie na to nie zasłużył. Gdzie on pisze, że Ruskie mają sylwestra 1 stycznia? Podał tylko przykład: "jakbyś się nigdy nie napierdolił 1 stycznia po sylwestrze". A Ty musisz skorzystać z okazji, aby udowodnić swoją domniemaną wyższość... Idź się utop.
Facet się przynajmniej zatrzymał i mu pomógł, a reszta jechała i nie zwracała uwagi.
Ruskie maja sposób na zimno, jebną sobie rano kielicha i spokój na cały dzień.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów