jakby baran zamiast wlaczyc awaryjne mrugal dlugimi to inaczej by sie skonczylo, kierowca tez debil bo powinien zwolnic ale jak ktos ma awaryjne to mogl tylko kolo zmieniac
No właśnie nie. Światła awaryjne - jak sama nazwa wskazuje - pokazują sytuację awaryjną, a nie kurwa "stanę sobie na chwilę na zakazie, ale pomrugam aby nie dostać mandatu" jak pół pierdolonej Warszawy...
Światła awaryjne włącza się, gdy są utrudnienia na drodze, które mogły by doprowadzić do kolizji, służ one do ostrzegania o utrudnieniach w ruchu w miejscu gdzie znajduje się sygnalizujący. Czyli auto stojące za krowami prawidłowo sygnalizuje problem . Mruganie służy do ostrzegania, ale nie wiemy czy problem znajduje się za 100, 200 czy 1000m, a może problem jest z naszym samochodem., tego nie wiemy. Za to mruganie komuś w nocy to szczy debilizmu i baku wyobraźni, wzrok wyłączony w 90% na kilka sekund i nie pierdolcie, że wszystko ładnie widać na filmiku, bo w samochodzie ta sytuacja wygląda zupełnie inaczej.
Chuja masz pojęcie o jeździe i tyle Ci powiem.
Wczoraj mi takie bydle wyleciało z 700kg łoś. Tak są chujowo umaszczone, że tylko białe nogi w ostatniej chwili mu było widać a cały tyłów ciemny i ni chuja nie było widać bydlaka. Z poczatku myslałem że piesi na drodze są a tu nagle wielki skurwiel się wyłonił. Dobrze, ze śnieg padał to i kierowcy zdjęcli nogę z gazu, no i z naprzeciwka nic nie jechało bo by była mielonka. Ja busem jechałem to tylko by sie odbił bo z osobówki trzeba by było go dźwigiem wyciągać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów